271256366 401741695041089 6121189049186160687 N

Fotoshoot met power

Organisatie in het kort

Impower Social Impact Company

ImPOWER helpt mensen om het beste uit zichzelf te halen (empowerment) en brengt mensen en bedrijven bij elkaar. Wij geloven in de kracht van het individu en dat zijn of haar ervaringen anderen kan helpen. We empower people to empower people!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Educatie

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Wij geloven in de kracht van het eigen verhaal. Met jouw sprekende foto's worden deze verhalen nog krachtiger!

Arjan te Wierik

Arjan te Wierik

Impower Social Impact Company

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Voor onze communicatie en voor de website willen we professionele en aansprekende foto's laten maken. Op dit moment maken we gebruik van foto's die we zelf hebben gemaakt, vaak met mobiele telefoons. Dit geeft vaak niet goed weer wat we willen uitstralen: samenwerking, coaching, peer to peer. We hopen dat jij ons kan helpen om onze missie (we empower people to empower people) in foto's te vangen.

Hier zijn we naar op zoek

  • Professionele foto's van oa. activiteiten, vrijwilligers, ervaringsdeskundigen & coaches. Die we kunnen gebruiken voor externe communicatie.
  • Tijdstip en locatie fotoshoot is in overleg.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

We zoeken een fotograaf om samen met ons onvergetelijke momenten vast te leggen, bijvoorbeeld bij activiteiten, inspirerende mensen of evenementen.

  • Heb je je eigen fotografie apparatuur? Dan ben je degene die we zoeken.
  • Help ons verhalen te vertellen door middel van prachtige beelden op locatie.
  • Leg de essentie van onze missie vast met jouw ervaren oog en expertise.
📸 Foto

Dit hebben we al in huis

  • Een locatie waar we de foto's kunnen nemen: onze locatie Amsterdam en/of Rotterdam.
  • Wensen qua beeldmateriaal.
  • Datum in overleg.

Impower Social Impact Company
Impower Social Impact Company

De missie van Impower Social Impact Company.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌿 Groeiende fase
📍Barsingerhorn

We empower people to empower people! ImPOWER is sociale onderneming die projecten uitvoert die gebaseerd zijn op de principes van peer-educatie. Ervaringsdeskundigen coachen peers op persoonlijk leiderschap en relevante vaardigheden. Deze coaches zijn personen die dezelfde taal spreken en de leefwereld van de deelnemer/klant (her)kennen en kunnen daardoor op een andere, vaak effectievere wijze contact maken met groepen. Hierdoor klimmen steeds meer mensen op eigen kracht uit de probleemsituatie waar zij - vaak mede door het eigen gedrag - in gevangen zaten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan langdurige werkloosheid, overgewicht, ongezonde leefstijl, schulden, criminaliteit en (energie) armoede.

Lees meer