d503c467-9af4-4ad2-a0e9-2e3c229a80e9
🌱 Ik wil helpen

Call: Communicatie specialist

Project details

💒 HospitaalBroeders

🛠️ Communicatie

⏱️ 1 uur call

Organisatie in het kort

In Afrika heeft niet iedereen toegang tot gezondheidszorg. Wij zorgen voor hen!

  • Ontwikkelingshulp

Profiel vrijwilliger

Een communicatie specialist die ervaring heeft met het onderwerp van de call (zie hieronder).

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

🌱 Ik wil helpen

De call

De vraag

We hebben een gaaf campagneconcept, maar we stoeien o.a. met de boodschap. We hebben jouw frisse inzichten nodig. Kun jij ons helpen om het concept te tillen naar een geweldige campagne?

Extra achtergrondinformatie

Het zaadje van ons campagneconcept is al geplant, maar samen met jou kunnen we het tillen naar een topcampagne.
Het concept en de campagnebeelden zijn dus al beschikbaar & de doelstelling, doelgroep en budget zijn ook al vastgesteld. Maar de boodschap blijkt voor ons lastig in de campagne te verwerken. Heb jij nieuwe inzichten voor ons?


*Wegens vakantie lukt het misschien niet om gelijk je vragen of aanvraag te beantwoorden. Maar op 11 augustus krijg je reactie van ons!

HospitaalBroeders
HospitaalBroeders
Nieuwendammerdijk 530-A
1023 BX Amsterdam
HospitaalBroeders
Aukje Bovend'eerdt
Aukje Bovend'eerdt

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

In Afrika zijn er mensen die geen toegang tot gezondheidszorg hebben of worden mensen gemarginaliseerd vanwege een beperking of vanwege hun ouderdom. HospitaalBroeders geeft zorg aan de meest kwetsbare groepen in Afrika en zorgt ervoor dat mensen de hoogste kwaliteit zorg, scholing of hulp krijgen in overeenstemming met hun behoeften.

Waar ze trots op zijn

  • Onze 19 ziekenhuizen in Afrika helpen jaarlijks zo'n 300.000 patiënten.
  • Vijf van onze 19 ziekenhuizen zijn gespecialiseerd in geestelijke gezondheidszorg, een onderbelicht gebied in Afrika.
  • Vanuit de ziekenhuizen reizen medische teams naar afgelegen gebieden om zorg te verlenen. Dat zijn onze Outreach teams. Daarnaast geven ze voorlichting en organiseren ze bewustwordingscampagnes. Dankzij één ziekenhuis krijgt zo een hele regio de meest noodzakelijke medische zorg.
  • In Afrika is er niet voor iedereen hulp. Sommige mensen vallen buiten de boot. Wij zorgen voor hen! Zo hebben we projecten voor ouderen, straatkinderen en kinderen met een beperking.
  • Onderwijs zorgt voor vooruitgang. Daarom bouwen we eigen scholen. In Malawi en Zambia hebben we een school voor speciaal onderwijs. En in Malawi krijgen kansarme jongeren een beroepsopleiding. Ook leiden we in Sierra Leone en in Malawi zorgprofessionals op.
  • We staan dagelijks in contact met onze mensen in Afrika, waardoor we direct actie kunnen ondernemen. Zo konden we snel een noodkliniek opzetten voor de bevolking die lijdt onder de gevolgen van de burgeroorlog in Kameroen.