Copywriting - Vrijwilliger(Tijdelijk)
9c6614cb-dd15-466f-8d5b-61a07a9afc93
🌱 Ik wil helpen

Impact verhalen

Project details

💒 Hockey Dreams Foundation

🛠️ Copywriting

⏱️ 12-24 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

💻 Op locatie en/of vanaf huis

Organisatie in het kort

Hockey Dreams Foundation steunt jongeren in Afrika bij het realiseren van hun ambities. Onderwijs en persoonlijke ontwikkeling staan centraal. Samen sporten, spelen en leren. Samen zorgen we voor een betere toekomst!

 • Educatie
 • Sport en recreatie
 • Armoede

Profiel vrijwilliger

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende Engelstalige content voor ons kan schrijven (in de vorm van een blog, interview, testimonial of case), waarmee onze impact zichtbaar wordt.

Start: Wanneer de professional aangeeft te kunnen starten (binnen 2 maanden).

🌱 Ik wil helpen
Weet jij onze activiteiten en sociale impact concreet te verwoorden? Jij helpt ons onze (potentiële) partners en supporters betrokken en enthousiast te houden voor ons werk!
Merel van Amerongen
Geschreven door Merel van Amerongen van Hockey Dreams Foundation

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Dit jaar hebben we niet stilgezeten maar corona heeft nog steeds impact op onze activiteiten. Het jaar willen we natuurlijk positief verslaan en zoeken daarom iemand met frisse blik die onze activiteiten en impact goed kan verwoorden. Dit zal o.a. gebruikt worden op onze site en ons jaarverslag, wat de basis vormt voor veel andere uitingen en teksten, zoals bijvoorbeeld fondsaanvragen. Teksten zullen ook in het Nederlands maar voornamelijks in het Engels gebruikt worden.

Wat hebben we nodig?

 • Een inspirerend concept voor een blog, testimonial, interview of case waarmee wij onze impact goed over kunnen brengen, uitgewerkt in goed geschreven en aansprekende content die in lijn ligt met onze merkidentiteit en communicatiedoelstellingen.
 • We staan erg open voor creatieve ideeën en advies.
 • 1 Tot 3 uitgewerkte verhalen die we zelf online kunnen verspreiden en presenteren.

Wat hebben we al?

 • Missie en visie.
 • Doelgroepomschrijving.
 • Globale content richting(en).

 • We hebben al een case (met bijbehorende informatie) die gebruikt kan worden.
 • We kunnen jou in contact brengen met vrijwilligers, donateurs en/of de doelgroep voor interviews.
Merel van Amerongen
Merel van Amerongen
Hockey Dreams Foundation
Hockey Dreams Foundation

De missie van Hockey Dreams Foundation.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Hockey Dreams Foundation steunt jongeren in Afrika bij het realiseren van hun ambities. Onderwijs, persoonlijk ontwikkeling en sociaal maatschappelijke thema's staan centraal. Coaches doen kennis en ervaring op, en bereiken tegelijkertijd honderden kinderen. Samen sporten, spelen en leren. Een positieve omgeving om je dromen te realiseren.

Lees meer

Professionals over Hockey Dreams Foundation

Christiaan 👐 Call: Wordpress Webdesigner

Christiaan
De samenwerking met Merel van de Hockey Dreams Foundation was fijn, we konden snel schakelen voor een afspraak. Ze had de benodigde gegevens opgestuurd waardoor ik mij kon voorbereiden op onze meeting, waardoor we efficient samen konden werken. De acties die uit dit project kwamen hadden we goed verdeeld en communicatie verliep vlekkeloos!