f2ccb66a-2f25-4d31-afea-5da604a8a468

Flexibele video-edit ondersteuning

Profiel vrijwilliger

Een video editor die ons voor een bepaalde periode kan ondersteunen met het editen van meerdere video's op basis van bestaand beeldmateriaal van onze projecten en coaches. Benodigd: ervaring met programma's als Adobe Premiere.

Ervaring met:

  • Video

Organisatie in het kort

Hockey Dreams Foundation steunt jongeren in Afrika bij het realiseren van hun ambities. Onderwijs en persoonlijke ontwikkeling staan centraal. Samen sporten, spelen en leren. Samen zorgen we voor een betere toekomst!

  • Educatie
  • Sport en recreatie
  • Armoede

Project details

💒 Hockey Dreams Foundation

⏱️ 20-40 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 6-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 Starten binnen één maand

Met pakkende video's weet jij Hockey Dreams op te laten vallen bij huidige en nieuwe partners. Op naar de volgende 10 jaar impact voor een door lokale coaches!
Merel van Amerongen
Geschreven door Merel van Amerongen van Hockey Dreams Foundation

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Binnenkort gaan team members na bijna 3 jaar weer op bezoek bij de Hockey Dreams hubs. We zien daarmee meer mogelijkheden en vraag voor verschillende video-content, met name richting (potentiële) partners. Zowel in het kader van ons 10-jarig bestaan, als voor andere fondsenwervende initiatieven. Te denken valt aan filmpjes 30-60 sec: korte interviews afgewisseld met beelden van het hockeyveld.

Wat hebben we nodig?

  • Flexibele design ondersteuning voor een periode van 1 tot 2 maanden, voor bij bijvoorbeeld een campagne, project of andere initiatieven dat we gaan starten.
  • Het werkbestand, zodat we in de toekomst aanpassingen kunnen doorvoeren.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Hockey Dreams Foundation
Hockey Dreams Foundation

De missie van Hockey Dreams Foundation.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Hockey Dreams Foundation steunt jongeren in Afrika bij het realiseren van hun ambities. Onderwijs, persoonlijk ontwikkeling en sociaal maatschappelijke thema's staan centraal. Coaches doen kennis en ervaring op, en bereiken tegelijkertijd honderden kinderen. Samen sporten, spelen en leren. Een positieve omgeving om je dromen te realiseren.

Lees meer

Professionals over Hockey Dreams Foundation

Christiaan 👐 Call: Wordpress Webdesigner

Christiaan
De samenwerking met Merel van de Hockey Dreams Foundation was fijn, we konden snel schakelen voor een afspraak. Ze had de benodigde gegevens opgestuurd waardoor ik mij kon voorbereiden op onze meeting, waardoor we efficient samen konden werken. De acties die uit dit project kwamen hadden we goed verdeeld en communicatie verliep vlekkeloos!