bc720907-bfd7-4812-9b5b-c8acf1123916

SEO Specialist gezocht

Organisatie in het kort

Het Gehandicapte Kind

We halen kinderen met een handicap uit hun isolement door ze laten spelen, sporten en leren met niet-gehandicapte leeftijdgenootjes.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Welzijn
💛 Kind en gezin

Project details

⏱️

Vanaf de start: 10 tot 30 uur, binnen 3 - 5 weken.

🚀

We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

apostrophe-beginning

We kunnen ons werk voor kinderen met een handicap doen dankzij donateurs en vrijwilligers. Vindbaarheid online is daarvoor cruciaal. Daar hebben we jouw SEO-expertise voor nodig.

Mariël Verburg

Mariël Verburg

Het Gehandicapte Kind

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We maken momenteel twee nieuwe websites: de algemene website van de organisatie, die vooral bedoeld is om fondsen te werven voor ons werk en te laten zien welke mooie projecten we mogelijk maken dankzij donateurs. Daarnaast maken we een kleinere website voor ons project de Speeltuinbende; deze website is vooral een platform voor de leden van deze community en belangstellenden. De website van de Speeltuinbende is bijna klaar en kan in september live. Voor de corporate website verwachten we dat we eind oktober van dit jaar Iive gaan. We moeten nog wel zorgen dat beide websites optimaal gevonden worden, dus SEO Proof zijn. Wij hebben een SEO strategie. We hebben helder voor ogen waar we op gevonden worden en op welke woorden wij (beter) gevonden willen worden, maar maken ook op dat vlak graag gebruik van jou kennis en ervaring. We werken binnen het Gehandicapte Kind met een gezellig team van MarCom, Digitale Marketeers en Fondsenwervers aan onze nieuwe websites. Gaaf als je ons wilt ondersteunen.

Hier zijn we naar op zoek

  • Ben jij een SEO specialist/ SEO copywriter? Dan hebben wij de komende tijd jouw hulp nodig. We zoeken een SEO copywriter/professional die voor ons de content van de te lanceren websites wil optimaliseren. Zodat de titel van de pagina (alias), de H1, H2, H3, de metadescription en tekst van alle pagina's van onze nieuwe websites zo gunstig mogelijk zijn voor de Search engines.
  • De Speeltuinbende-website heeft ongeveer 30 pagina’s; de metateksten kunnen al op korte termijn worden geschreven. De website van de het Gehandicapte Kind heeft ruim 100 pagina’s. De ene pagina vraagt uiteraard wat meer tijd dan de andere. Alle teksten moeten naar verwachting in de 2e helft van oktober geschreven/herzien worden.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een SEO specialist die kan helpen met schrijven/reviewen van effectieve en aansprekende meta teksten, binnen de SEO strategie.

Dit hebben we al in huis

  • De teksten zijn al geschreven en hebben dus al titels. Er is ook al een URL en het CMS vult zelf een meta description in. Het is dus vooral zaak die na te lopen en waar nodig aan te passen. Je gaat dus reviewen en waar nodig (her-)schrijven.

Waarom is dit project belangrijk?

We missen expertise om metateksten voor onze website te optimaliseren. Super als je daar met jouw expertise een bijdrage aan wilt leveren.

Het Gehandicapte Kind
Het Gehandicapte Kind

De missie van Het Gehandicapte Kind.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌳 Impact scale-up fase
📍Amsterdam

Ruim 100.000 kinderen in ons land zitten in een rolstoel, zijn blind of hebben een verstandelijke beperking. Maar dat is vaak niet het ergst. Hun grootste handicap is dat ze geen vriendjes hebben. Met steun van donateurs en vrijwilligers helpen we speeltuinen, sportclubs en scholen toegankelijk te maken, zodat kinderen elkaar ontmoeten, samen spelen, vrienden maken. Geen kind zonder vriendjes!

Lees meer

Professionals over Het Gehandicapte Kind

Roeland 👐 SEO Specialist gezocht

c1342b22-2952-4373-9832-8daa94f4f3a7
💛
rating-stars

"Ik heb super fijn samengewerkt met de marketing afdeling en zo, voor mijn gevoel, ook echt kunnen helpen. Inmiddels steun ik ze ook nog op andere vlakken en ik hoop dit nog lang te mogen doen!"

Roeland

Marije 👐 Blogs schrijven

b969879b-43e5-44c5-bc4a-decd7bda45ca
💛
rating-stars

"ik was er korter mee bezig"

Marije