a687a811-c15e-4864-aa54-e0be84a55050 (1)

Infographic

Organisatie in het kort

Hand in Hand Begeleiding

Dag en nacht zorgen voor je naaste met een beperking is zwaar. Wij helpen met leuke, lichte vormen van training, ontspanning & ondersteuning

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kind en gezin
💛 Welzijn
💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

20-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Help jij ons met het maken van een duidelijke infographic om meer bekendheid te geven aan een belangrijke methode voor kinderen met autisme?

Mira Warmerdam

Mira Warmerdam

Hand in Hand Begeleiding

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Veel jonge kinderen met autisme zitten momenteel thuis, soms voor meer dan een jaar. Er is te weinig plek op speciaal onderwijs en dagbesteding. Voor kinderen met autisme en prikkelverwerkingsproblemen leer ik aan ouders een dagelijks te geven massagetechniek die de kinderen helpt met prikkels en veranderingen om te gaan en hun zenuwstelsel tot rust brengt. Ik wil deze methode als extra 'verlichting' aanbieden aan gezinnen die het niet breed hebben (qsti.org). Er is veel wetenschappelijk onderzoek naar gedaan en ik wil dit graag in een infographic in één oogopslag helder maken voor fondsen.

Hier zijn we naar op zoek

 • Een opgeleverde infographic voor zowel online als offline gebruik, opgeleverd in verschillende formaten en bestandstypes, waarmee we op een creatieve manier onze impact zichtbaar kunnen maken.
 • Ik weet dat het heel kort dag is, maar op 3 juli mag ik deze methode presenteren op een congres in Marseille. Mocht je het leuk vinden en de tijd hebben, zou het natuurlijk super zijn om dan al een infographic te laten zien!

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een creatieve designer die een infographic kan ontwerpen. Pre: iemand die mee kan denken over de creatieve invulling en inhoud.

 • Ervaring met grafisch ontwerp en het creëren van overzichtelijke infographics.
 • Een scherp oog voor detail en een passie voor visuele communicatie.
 • Je vind het leuk mee te denken over de inhoud en het concept van de infographic.
🎨 Grafisch Design
✏️ Illustratie

Dit hebben we al in huis

 • Feiten, weetjes & content voor infographic.
 • Huisstijl (met elementen als logo, kleuren, lettertypes).
 • Doelgroepomschrijving.
 • Huisstijl heb ik globaal, wordt aan gewerkt. Kleurcodes en logo heb ik.
 • Resultaten uit wetenschappelijk onderzoek heb ik compact in cijfers. (en ook de volledige artikelen ;))
 • Feiten en weetjes kan ik aanleveren.

Hand in Hand Begeleiding
Hand in Hand Begeleiding

De missie van Hand in Hand Begeleiding.

👪Kind en gezin
🌿 Groeiende fase
📍Arnhem

Wij ondersteunen ouders met een kind met een beperking of chronische ziekte, en mantelzorgers . Zij ervaren vaak problemen in de basis: slechte huisvesting, armoede, zwaar lichamelijk werk, onzekerheid over de gezondheid en opvoeding van hun kind. Onze missie is om hen te ondersteunen zelfredzamer, draagkrachtiger en gezonder te worden en samen meer ontspanning, energie en plezier te ervaren.

Lees meer

Professionals over Hand in Hand Begeleiding

Laura 👐 Strategisch advies over Marketing

4d318be0-b0ed-45fd-ac58-413baaeeff9a
💛
rating-stars

"Mira is een ontzettend fijn mens en levert een net zo fijne dienst aan haar klanten. Ook onze samenwerking was super; ze staat open voor input en luistert echt naar advies (ondanks dat ze daarvoor voor de camera moest ;-). Bedankt voor de fijne samenwerking! "

Laura