865ac6d0-bd31-4563-9a42-7df20f5df0bc

Huisstijl handboek

Profiel vrijwilliger

Een grafisch designer die een logo en huisstijl kan ontwerpen die goed aansluiten bij de missie, visie en waarden van een organisatie. Pre: een portfolio met soortgelijke projecten (logo’s en huisstijlen).

Ervaring met:

 • Grafisch Design
 • Logo & Huisstijl

Organisatie in het kort

Groente & Fruitbrigade voorziet iedere voedselbankklant elke week van verse groente & fruit gered van voedselverspilling.

 • Armoede
 • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 Groente & Fruit brigade

⏱️ 20-40 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-7 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met uniforme frisse communicatiemiddelen zullen we aansprekend zijn voor telers, donateurs en vrijwilligers, waardoor we meer AGF voor Voedselbanken leveren!
Mary van Hoek-Hendriks
Geschreven door Mary van Hoek-Hendriks van Groente & Fruit brigade

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Groente & Fruitbrigade heeft recentelijk een vernieuwde uitstraling gelanceerd. Het is nu tijd om deze verfrissing in alle nieuwe communicatiemiddelen door te trekken. Het opstellen van een huisstijlhandboek gaat ons helpen om dit op een uniforme manier te doen. Kun jij ons helpen met het ontwerpen van huisstijlmaterialen om zo het handboek tip top in orde te maken?

Wat hebben we nodig?

 • Huisstijlhandboek met bestaande (evt verbeterde) huisstijl elementen op professionele manier (met daarin elementen als kleuradvies, meer en beter passende stijlelementen, gangbaar lettertype), zowel digitaal als voor drukwerk te gebruiken
 • Aansluitende huisstijl-materialen: ppt, briefpapier, visitekaartjes, e-mail handtekening, nieuwsbrieftemplate.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Missie en visie.
 • Doelgroepomschrijving.
 • Huidige (recent verfriste) logo
 • Vernieuwde website

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Groente & Fruit brigade
Groente & Fruit brigade

De missie van Groente & Fruit brigade.

🤲Armoede

Groente & Fruitbrigade heeft als missie om iedere voedselbankklant iedere week te voorzien van verse groente & fruit. Daartoe zijn in de grote versregio's in Nederland (Westland en Limburg) elke week vrijwilligers aan de slag om grote partijen overschotten en buitenbeentjes te verzamelen, sorteren en distribueren naar distributiecentra van Voedselbanken Nederland. #SamenEtenWeGezonder

Lees meer

Professionals over Groente & Fruit brigade

Anne 👐 Animatie

Anne
Het was fijn om met de Groente & Fruitbrigade te werken, omdat ik veel creatieve vrijheid kreeg. De mensen van de organisatie zijn ook erg aardig. Enige minpunt is dat ik soms wel lang op feedback moest wachten.

Sita 👐 Huisstijl handboek

Sita
Ik heb onze samenwerking als erg prettig ervaren. Leuke meetings gehad, het team is erg enthousiast. Ook staan ze open voor feedback.

Gert 👐 Fotoshoot op locatie

Gert
Heel fijn samenwerken met een flinke groep vrijwilligers. Allen bereid om mee te werken en heel gewillig tijdens de shoot.