Marketing Tool

Email marketing tool

Profiel vrijwilliger

Een marketeer die kan helpen om een juiste email marketing tool te vinden voor onze organisatie en deze te implementeren. Benodigd: kennis van email marketing tools en de mogelijkheden binnen deze tools.

Ervaring met:

Organisatie in het kort

Groente & Fruitbrigade voorziet iedere voedselbankklant elke week van verse groente & fruit gered van voedselverspilling.

  • Armoede
  • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 Groente & Fruit brigade

⏱️ Vanaf de start: 8 tot 16 uur, binnen 4 weken. Op locatie en/of vanuit huis.

Engagement van zowel leveranciers als vrijwilligers is voor ons van groot belang om de brigade naar een nog hoger niveau te tillen. Help jij ons hiermee door jouw expertise in email marketing?
Regina  van Bree - van Rijn
Geschreven door Regina van Bree - van Rijn van Groente & Fruit brigade

Project­omschrijving

Wat hebben wij nodig. 
Wat we al hebben. 
Waarom is dit project van waarde.

We vinden het belangrijk om zowel vrijwilligers als leveranciers en sponsoren betrokken te houden bij alles wat de Groente & Fruitbrigade doet. Daarom willen we een overzichtelijke en aansprekende nieuwsbrief waarmee iedereen in kort tijdsbestek up-to-date is.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Groente & Fruit brigade
Groente & Fruit brigade

De missie van Groente & Fruit brigade.

🤲Armoede

Groente & Fruitbrigade heeft als missie om iedere voedselbankklant iedere week te voorzien van verse groente & fruit. Daartoe zijn in de grote versregio's in Nederland (Westland en Limburg) elke week vrijwilligers aan de slag om grote partijen overschotten en buitenbeentjes te verzamelen, sorteren en distribueren naar distributiecentra van Voedselbanken Nederland. #SamenEtenWeGezonder

Lees meer

Professionals over Groente & Fruit brigade

Anne 👐 Animatie

Anne
Het was fijn om met de Groente & Fruitbrigade te werken, omdat ik veel creatieve vrijheid kreeg. De mensen van de organisatie zijn ook erg aardig. Enige minpunt is dat ik soms wel lang op feedback moest wachten.

Sita 👐 Huisstijl handboek

Sita
Ik heb onze samenwerking als erg prettig ervaren. Leuke meetings gehad, het team is erg enthousiast. Ook staan ze open voor feedback.

Gert 👐 Fotoshoot op locatie

Gert
Heel fijn samenwerken met een flinke groep vrijwilligers. Allen bereid om mee te werken en heel gewillig tijdens de shoot.