b3cd6ec8-73b4-4f26-a74d-35b2275cd311

Coronainitiatief: Website testen met gebruikers

Wie kan je helpen?

Hugo Melis
Hugo Melis
Glamorousgoat
Gemullehoekenweg 23A
5061 MA Oisterwijk
glamorousgoat.nl/
Glamorousgoat

Waar dragen ze aan bij?

Iedereen merkt dat het zorgsysteem steeds zwaarder belast raakt en dat mensen in andere vitale beroepen als productiewerk of in de voedselindustrie hun eigen gezondheid op het spel zetten om voor anderen te zorgen. We willen saamhorigheid nog sterker maken en laten voelen dat we als samenleving sterk staan en ontzettend dankbaar zijn.

  • Innovatie
  • Educatie
  • Diversiteit en inclusiviteit

Wat voor vrijwilliger zoeken ze?

Een User Experience Designer die een digitaal product kan evalueren met een gebruikerstest. Benodigd: ervaring met het verbeteren van digitale producten zoals websites, apps en/of platformen. Het eerder gebruikerstesten opgezet (planning, respondenten, etc)

Beschikbaarheid

Vanaf de start: 20 tot 40 uur, binnen 3 - 6 weken. Enkel vanuit huis.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Help in deze gekke tijden van crisis een steentje bij door deze Say Thanks app onder de aandacht te brengen bij zoveel mogelijk mensen.
Geschreven door Hugo Melis van Glamorousgoat

Project­omschrijving

Wat hebben ze nodig?

Wat hebben ze al?

Goed om te weten.

Saythanks is een mobiele app waarmee mensen vanuit huis een persoonlijke boodschap kunnen delen met medewerkers in vitale beroepen. Wanneer je je aanmeldt in de app kun je een video opnemen voor iemand waar je mee gematcht wordt op basis van beroepsgroep om te bedanken. Je kiest deze beroepsgroep zelf en kunt vervolgens een persoonlijke boodschap opnemen. De app is op vrijwillige basis ontwikkeld door app-ontwikkelaar Glamorous Goat en wordt gratis beschikbaar gesteld in de app-store en play-store.

We willen hiermee bereiken dat iemand die de afgelopen weken hard heeft gewerkt, uitgeput is van de crisis door middel van het openen van de app weer even vernieuwde energie krijgt en de kracht heeft om weer door te zetten.
Omdat we te maken hebben met een kort tijdsbestek, zal er geen tijd zijn om de app goed te testen, feedback te verwerken en weer aan te passen voor hij live gaat. Toch zou het wel fijn zijn als hij al in gebruik genomen kan worden door een groep mensen zodat de video’s op gang komen. In je openingsscherm zie je standaard video’s voorbij komen die anderen hebben opgenomen. Tijdens het live zetten van de app, moeten hier al een aantal video’s voorbij komen.

Waarom is dit project van waarde?

We merken met zijn allen dat het zorgsysteem steeds meer overbelast raakt. Artsen en verplegers raken oververmoeid. Mensen in de productie of voedselindustrie zetten hun leven op het spel voor het welzijn van de maatschappij. Met deze app willen we de saamhorigheid zichtbaar maken en onze dankbaarheid en waardering voor deze groepen mensen uiten.

Glamorousgoat
Glamorousgoat
Gemullehoekenweg 23A
5061 MA Oisterwijk
glamorousgoat.nl/
Hugo Melis
Hugo Melis

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Glamorous Goat heeft een simpele missie. We bouwen apps die een plekje waard zijn op je smartphone. Apps die hoog scoren op gebruiksvriendelijkheid en er lekker uitzien.

Waar ze trots op zijn

  • Medewerkers zijn trots op het bedrijf en geloven in de waarden.
  • Hoge kwaliteitsbeoordeling van door ons gemaakte apps in de app-store.
  • Succesvolle opdrachten voor grote bedrijven als Philips en Eindhoven Airport.

Deel dit project in jouw netwerk

Help ons een professional te vinden voor Glamorousgoat
Deel op Linkedin