0e6b75fe-6b54-4762-b033-5084f0086ac1

Coronainitiatief: Animatie

Wie kan je helpen?

Hugo Melis
Hugo Melis
Glamorousgoat
Gemullehoekenweg 23A
5061 MA Oisterwijk
glamorousgoat.nl/
Glamorousgoat

Waar dragen ze aan bij?

Iedereen merkt dat het zorgsysteem steeds zwaarder belast raakt en dat mensen in andere vitale beroepen als productiewerk of in de voedselindustrie hun eigen gezondheid op het spel zetten om voor anderen te zorgen. We willen saamhorigheid nog sterker maken en laten voelen dat we als samenleving sterk staan en ontzettend dankbaar zijn.

  • Innovatie
  • Educatie
  • Diversiteit en inclusiviteit

Wat voor vrijwilliger zoeken ze?

Expertise gezocht: Een animator die goed is in het visueel vormgeven van een verhaal en dit te vertalen naar een animatie. Pre: iemand die een organisatie op conceptniveau kan helpen het verhaal (creatief) aan te scherpen.

Beschikbaarheid

Vanaf de start: 25 tot 40 uur, binnen 3 - 6 weken. Enkel vanuit huis.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Help in deze gekke tijden van crisis een steentje bij door deze 'Say Thanks' app onder de aandacht te brengen bij zoveel mogelijk mensen.
Geschreven door Hugo Melis van Glamorousgoat

Project­omschrijving

Wat hebben ze nodig?

Wat hebben ze al?

Goed om te weten.

'Say thanks' is een mobiele app waarmee mensen vanuit huis een persoonlijke boodschap kunnen delen met medewerkers in vitale beroepen. Wanneer je je aanmeldt in de app kun je een video opnemen voor iemand waar je mee gematcht wordt op basis van beroepsgroep om te bedanken. Je kiest deze beroepsgroep zelf en kunt vervolgens een persoonlijke boodschap opnemen. De app is op vrijwillige basis ontwikkeld door app-ontwikkelaar Glamorous Goat en wordt gratis beschikbaar gesteld in de app-store en play-store.
We willen hiermee bereiken dat iemand die de afgelopen weken hard heeft gewerkt, uitgeput is van de crisis door middel van het openen van de app weer even vernieuwde energie krijgt en de kracht heeft om weer door te zetten.

Waarom is dit project van waarde?

We merken allemaal dat het zorgsysteem overbelast raakt. Artsen en verplegers zijn oververmoeid. Productiemedewerkers en mensen in de voedselindustrie zetten hun levens op het spel voor de welzijn van de maatschappij. Met deze app willen we de saamhorigheid tonen en de dankbaarheid en waardering uiten voor deze groep mensen.

Glamorousgoat
Glamorousgoat
Gemullehoekenweg 23A
5061 MA Oisterwijk
glamorousgoat.nl/
Hugo Melis
Hugo Melis

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Glamorous Goat heeft een simpele missie. We bouwen apps die een plekje waard zijn op je smartphone. Apps die hoog scoren op gebruiksvriendelijkheid en er lekker uitzien.

Waar ze trots op zijn

  • Medewerkers zijn trots op het bedrijf en geloven in de waarden.
  • Hoge kwaliteitsbeoordeling van door ons gemaakte apps in de app-store.
  • Succesvolle opdrachten voor grote bedrijven als Philips en Eindhoven Airport.

Deel dit project in jouw netwerk

Help ons een professional te vinden voor Glamorousgoat
Deel op Linkedin