a466b6a8-bb3c-4841-b888-33b38e208f86

Promotie / event video

Wie kan je helpen?

Bjorn van Raaij
Bjorn van RaaijPR & Marketing
George & Eran Producties
Meer en Vaart 300
1068 LE Amsterdam
George & Eran Producties
George & Eran Producties

Waar dragen ze aan bij?

Wij maken voorstellingen die midden in de maatschappij staan en over een wereldwijs, divers en veranderend Nederland gaan.

  • Kunst en cultuur
  • Diversiteit en inclusiviteit

Wat voor vrijwilliger zoeken ze?

Een cameraman/vrouw die een bedrijfsfilmpje kan maken en editen. Ervaring met het camera apparatuur en programma's als Adobe Premiere. Pre: Iemand die mee kan denken met het (creatieve) script.

Beschikbaarheid

Vanaf de start: 10 tot 25 uur, binnen 2 - 5 weken. Enkel op locatie.

Voor de voorstelling George & Eran worden Racisten zoeken we een videomaker die met ons de straat op gaat om een item te schieten over racisme en ongelijkheid in Nederland.
Geschreven door Bjorn van Raaij van George & Eran Producties

Project­omschrijving

Wat hebben ze nodig?

Wat hebben ze al?

Goed om te weten.

We willen graag een video opnemen waarin we mensen op straat interviewen over racisme en ongelijkheid in Nederland. Deze video zal worden gebruikt voor de promotie van onze voorstelling 'George & Eran worden Racisten', van George & Eran Producties. We hebben een mogelijke interviewer op het oog, maar we gaan graag in gesprek of de eventuele professional hier ook een idee over heeft.

Waarom is dit project van waarde?

Met deze video hopen we een jonge doelgroep te bereiken om de voorstelling te bezoeken en het thema ongelijkheid en discriminatie in Nederland bespreekbaar te maken.

Bjorn van Raaij
Bjorn van RaaijPR & Marketing

Meer weten?

George & Eran Producties
George & Eran Producties
Meer en Vaart 300
1068 LE Amsterdam
George & Eran Producties
Bjorn van Raaij
Bjorn van RaaijPR & Marketing

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

George & Eran Producties is het theatergezelschap van George Elias Tobal en Eran Ben- Michaël. Onze voorstellingen zijn maatschappelijk geëngageerd en persoonlijk. Met humor, zelfspot en relativering worden grote maatschappelijke thema’s terug gebracht tot menselijke proporties. Wij vertellen verhalen die in een veranderend Nederland de urgentie hebben om verteld te moeten worden.

Waar ze trots op zijn

  • De voorstelling George en Eran worden racisten werd genoemd door NRC, Parool en de Volkskrant bij de top 5 van beste voorstellingen uit 2018.Verhalen die kloppen aan de poorten van ons land, onze stad en onze buurt en een vanzelfsprekend onderdeel uitmaken van onze Nederlandse cultuur. Verhalen die door ons bloed stromen. Verhalen die iedereen meemaakt en die iedereen aangaan.
  • George & Eran zijn verkozen tot 1 van de 6 belangrijkste cultuurmakers van de stad Amsterdam!

Deel dit project in jouw netwerk

Help ons een professional te vinden voor George & Eran Producties
Deel op Linkedin