Fuusje In Actie

Een infuus cover ontwerpen.

Profiel vrijwilliger

Een grafisch designer die een design kan maken voor een communicatie uiting. Te gebruiken in print en/of online. Pre: iemand die mee kan denken over de content.

Ervaring met:

Organisatie in het kort

Wij doen ons best om het ziekenhuisbezoek net een stukkie leuker te maken. Veel kinderen zijn bang voor het infuus, daarom wilde dit omtoveren naar iets anders. Dit doen we met het vrolijkste infuus ter wereld genaamd Fuusje. Sinds de start hebben we meer dan 10.000 kinderen en ouders opgevrolijkt.

  • Welzijn
  • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Fuusje

⏱️ 16-24 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

Met jouw hulp kunnen we nog meer kinderen gaan opvrolijken. Jouw designs zullen gebruikt worden om duizenden zieke kinderen te gaan opvrolijken.
Edward  Hoogendoorn
Geschreven door Edward Hoogendoorn van Fuusje

Project­omschrijving

Wat hebben wij nodig. 
Wat we al hebben. 

 

Waarom is dit project van waarde.

Fuusje wordt erg goed ontvangen. We willen graag ons assortiment uitbreiden waarmee we nog meer kinderen kunnen gaan blij maken. Onze andere ontwerpen zijn meer dan een jaar oud, dus het wordt tijd voor nieuwe ontwerpen. Samen kunnen we hiermee duizenden kinderen opvrolijken. 

Achtergrondinformatie

Op Fuusje.nl krijg je een beter beeld van hoe Fuusje eruit ziet.

 

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Fuusje
Fuusje

De missie van Fuusje.

🙂Welzijn
📍Moordrecht

Wij doen ons best om het ziekenhuisbezoek net een stukkie leuker te maken. Dit doen we met Fuusje, het vrolijkste infuus ter wereld. Een infuus cover die aan de buitenkant het infuus leuker maakt en aan de binnenkant vol zit met leuke afleiding.

Fuusje is bedacht door Edward en Julian en is samen met verpleegkundigen ontworpen. Het voldoet aan alle medische eisen, is makkelijk in gebruik en is gemaakt van duurzaam papier. Fuusje is dus lief voor de wereld en leuk voor het kind.

Lees meer