Fuusje In Actie

Een infuus cover ontwerpen.

Project details

💒 Fuusje

⏱️ 16-24 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

Organisatie in het kort

Wij doen ons best om het ziekenhuisbezoek net een stukkie leuker te maken. Veel kinderen zijn bang voor het infuus, daarom wilde dit omtoveren naar iets anders. Dit doen we met het vrolijkste infuus ter wereld genaamd Fuusje. Sinds de start hebben we meer dan 10.000 kinderen en ouders opgevrolijkt.

  • Welzijn
  • Gezondheid en ziektebestrijding

Profiel vrijwilliger

Een grafisch designer die een design kan maken voor een communicatie uiting. Te gebruiken in print en/of online. Pre: iemand die mee kan denken over de content.

Met jouw hulp kunnen we nog meer kinderen gaan opvrolijken. Jouw designs zullen gebruikt worden om duizenden zieke kinderen te gaan opvrolijken.
Geschreven door Edward Hoogendoorn van Fuusje

Project­omschrijving

Wat hebben wij nodig. 
Wat we al hebben. 

 

Waarom is dit project van waarde.

Fuusje wordt erg goed ontvangen. We willen graag ons assortiment uitbreiden waarmee we nog meer kinderen kunnen gaan blij maken. Onze andere ontwerpen zijn meer dan een jaar oud, dus het wordt tijd voor nieuwe ontwerpen. Samen kunnen we hiermee duizenden kinderen opvrolijken. 

Achtergrondinformatie

Op Fuusje.nl krijg je een beter beeld van hoe Fuusje eruit ziet.

 

Fuusje
Fuusje
Thorbeckeplein 12
2841CZ Moordrecht
fuusje.nl
Edward  Hoogendoorn
Edward HoogendoornOprichter

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Wij doen ons best om het ziekenhuisbezoek net een stukkie leuker te maken. Dit doen we met Fuusje, het vrolijkste infuus ter wereld. Een infuus cover die aan de buitenkant het infuus leuker maakt en aan de binnenkant vol zit met leuke afleiding.

Fuusje is bedacht door Edward en Julian en is samen met verpleegkundigen ontworpen. Het voldoet aan alle medische eisen, is makkelijk in gebruik en is gemaakt van duurzaam papier. Fuusje is dus lief voor de wereld en leuk voor het kind.

Waar ze trots op zijn

  • We hebben sinds de start meer dan 10.000 uitgedeeld aan zieke kinderen.
  • We helpen zowel kinderen als tieners die voor een behandeling naar het ziekenhuis komen.
  • Alle succesverhalen die te vinden zijn op facebook.nl/fuusje, geschreven door ouders