Esteban Benites Bzzytrtsvo Unsplash
🌱 Ik wil helpen

Strategisch advies over Marketing

Profiel vrijwilliger

Een strateeg of marketeer, die als facillitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) marketing thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

Ervaring met:

  • Communicatie strategie

Organisatie in het kort

Hét platform voor de goede doelen sector. Waar het vinden, aanvragen en monitoren van funding makkelijker is voor finders en funders.

  • Innovatie

Project details

💒 FindNFund

⏱️ 6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw skills kunnen we ervoor zorgen dat alle finders en funders in Nederland FindNFund weten te vinden en dat we de positie claimen als hét platform om te 'finden en funden'.
Patrick Eppink
Geschreven door Patrick Eppink van FindNFund

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij zoeken iemand die ons helpt bij het introduceren van hét platform voor goede doelen en fondsen in de Nederlandse markt. Begin volgend jaar wordt het platform gelanceerd en daar hoort uiteraard een creatief en strak marketingplan bij. Doel is om onze bekendheid te vergroten en om nieuwe finders en funders te verwelkomen op het platform.

Wat hebben we nodig?

  • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
  • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: problematiek, marketingdoelstellingen, positionering, missie & identiteit en doelgroepen.
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
  • Een begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
  • De marketing doelen/challenges die we hebben.
  • Missie en visie.
Patrick Eppink
Patrick Eppink Oprichter

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

FindNFund
FindNFund

De missie van FindNFund.

💡Innovatie
🌱 Start-up fase
📍Amsterdam

Doing good done better!

Vanuit onze eigen frustrerende ervaringen met fondsenwerving (ingewikkeld, tijdrovend, afwijzing van aanvragen) ontstond de behoefte aan een soort booking.com voor deze sector. Een platform waar fondsen en goede doelen elkaar makkelijker, effectiever en efficiënter kunnen vinden en funden. Waarmee de doelbesteding ook significant verbetert.

Lees meer