f9c7393d-4684-4b7b-ae53-1c0a0b34bbf6

Doelgroep interviews uitvoeren

Organisatie in het kort

Filosofie in Den Haag

We laten mensen via de filosofie, hun eigen leef- en denkwereld verruimen, nieuwe vragen stellen en andere perspectieven leren kennen en begrijpen. Dat doen we door activiteiten te organiseren met filosofen en andere denkers.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Kunst en cultuur

Project details

⏱️

16-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
apostrophe-beginning

Door jouw hulp krijgen we de inzichten of onze activiteiten nog goed aansluiten bij onze doelgroep & hiermee plannen maken voor de filosofie van de toekomst!

Esther Didden

Esther Didden

Filosofie in Den Haag

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We bestaan nu 5 jaar en al die tijd is Den Haag een waardevolle broedplaats geweest. We hebben onderzocht en opgebouwd. Nu willen we graag als organisatie doorgroeien en onze activiteiten uitbreiden, en ook landelijk aanbieden. Het is voor ons belangrijk om grip te hebben op welke waarde wij vertegenwoordigen. Wat zoekt men bij ons en vindt men dat ook?

Hier zijn we naar op zoek

  • Lijst met te benaderen doelgroep (partners en bezoekers) opstellen.
  • Interviews afnemen met de doelgroepen (3-4 per doelgroep).
  • Data & inzichten verzamelen en opleveren in een helder rapport.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die interviews kan voeren met onze doelgroep om de waarde propositie in kaart te brengen en uitkomsten overzichtelijk in een rapport kan verwerken.

Dit hebben we al in huis

  • Doelgroep (partners & bezoekers).
  • Contactgegevens van de doelgroep.
  • Collega die inhoudelijk betrokken is bij het project.

  • Je kan ook een vraag stellen via de knop hieronder!
Filosofie in Den Haag
Filosofie in Den Haag

De missie van Filosofie in Den Haag.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Woerden

Wij dagen denken uit. De samenleving heeft baat bij mensen die bereid zijn voorbij de eigen horizon te kijken, kritisch tegenover zichzelf en anderen te staan en interesse te tonen voor datgene wat hen onbekend is. Dat zorgt voor vrede en bloei in de samenleving.

Tijdens onze activiteiten bespreken we onderwerpen die nu spelen, gunnen we onszelf de tijd om te denken en te bevragen, om te twijfelen en om niet-te-weten. Dat doen we door ontmoetingen te organiseren met filosofen en andere denkers. Voor iedereen die niet bang is om van mening te veranderen. We leggen daarbij verrassende dwarsverbanden tussen filosofie, beeldende kunst en theater.

Lees meer

Professionals over Filosofie in Den Haag

Rhea 👐 Missie, visie en waarden

6b5b7423-aab2-4b6e-9d30-e92cb5372ff2
💛
rating-stars

"Het was fijn met Filosofie in Den HJaag samenwerken omdat er goed en helder werd gecommuniceerd, afsraken werden nagekomen, en het team heel open en verwelkomend was."

Rhea

Yorick 👐 Strategisch advies over Marketing

bc1db694-e55e-4c5c-b192-c3ddbad901d8
💛
rating-stars

"De samenwerking met Filosofie in Den Haag liep prettig en met open communicatie. Er was een positieve sfeer tijdens onze (voornamelijk online) sessies en de gegeven feedback werd direct meegenomen. Als kers op de taart ben ik nog naar een evenement geweest om real-life een prachtige bijeenkomst mee te maken! "

Yorick