f9c7393d-4684-4b7b-ae53-1c0a0b34bbf6

Doelgroep interviews uitvoeren

Profiel vrijwilliger

Een professional die interviews kan voeren met onze doelgroep om de waarde propositie in kaart te brengen en uitkomsten overzichtelijk in een rapport kan verwerken.

Ervaring met:

  • Onderzoek

Organisatie in het kort

We laten mensen via de filosofie, hun eigen leef- en denkwereld verruimen, nieuwe vragen stellen en andere perspectieven leren kennen en begrijpen. Dat doen we door activiteiten te organiseren met filosofen en andere denkers.

  • Educatie
  • Kunst en cultuur

Project details

💒 Filosofie in Den Haag

⏱️ 16-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
Door jouw hulp krijgen we de inzichten of onze activiteiten nog goed aansluiten bij onze doelgroep & hiermee plannen maken voor de filosofie van de toekomst!
Esther Didden
Geschreven door Esther Didden van Filosofie in Den Haag

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We bestaan nu 5 jaar en al die tijd is Den Haag een waardevolle broedplaats geweest. We hebben onderzocht en opgebouwd. Nu willen we graag als organisatie doorgroeien en onze activiteiten uitbreiden, en ook landelijk aanbieden. Het is voor ons belangrijk om grip te hebben op welke waarde wij vertegenwoordigen. Wat zoekt men bij ons en vindt men dat ook?

Wat hebben we nodig?

  • Lijst met te benaderen doelgroep (partners en bezoekers) opstellen.
  • Interviews afnemen met de doelgroepen (3-4 per doelgroep).
  • Data & inzichten verzamelen en opleveren in een helder rapport.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Doelgroep (partners & bezoekers).
  • Contactgegevens van de doelgroep.
  • Collega die inhoudelijk betrokken is bij het project.

  • Je kan ook een vraag stellen via de knop hieronder!

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Filosofie in Den Haag
Filosofie in Den Haag

De missie van Filosofie in Den Haag.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Woerden

Wij dagen denken uit. De samenleving heeft baat bij mensen die bereid zijn voorbij de eigen horizon te kijken, kritisch tegenover zichzelf en anderen te staan en interesse te tonen voor datgene wat hen onbekend is. Dat zorgt voor vrede en bloei in de samenleving.

Tijdens onze activiteiten bespreken we onderwerpen die nu spelen, gunnen we onszelf de tijd om te denken en te bevragen, om te twijfelen en om niet-te-weten. Dat doen we door ontmoetingen te organiseren met filosofen en andere denkers. Voor iedereen die niet bang is om van mening te veranderen. We leggen daarbij verrassende dwarsverbanden tussen filosofie, beeldende kunst en theater.

Lees meer