ea59f919-9230-459d-94c1-eba0f5d724c1
🌱 Ik wil helpen

Video edit

Profiel vrijwilliger

Een video editor die op basis van bestaand beeldmateriaal een bedrijfsvideo kan editen. Benodigd: ervaring met programma's als Adobe Premiere.

Ervaring met:

  • Video

Organisatie in het kort

Wij zetten ons in voor een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. Wij inspireren mensen vanuit de liefde voor het leven om samen in actie te komen voor meer onderzoek naar kanker. Kanker verslaan wij samen!

  • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Fight Cancer

⏱️ 10-20 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen direct starten

Door middel van deze video hopen wij nog meer Fighters te bereiken, om zo samen toe te kunnen werken naar een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn.
Vera Vandenberghe
Geschreven door Vera Vandenberghe van Fight Cancer

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We organisaren door het hele land fondsenwervende evenementen om geld op te halen voor kankeronderzoek. We hebben ontzettend veel leuke aftermovies van al deze evenementen (Swim to Fight Cancer, LoveLIfe Run, Rollercoaster Run to Fight Cancer & Walk&Dance to Fight Cancer). Nu willen we van deze video's een compilatie laten maken (van bij voorkeur maar 1 minuut, maar maximaal 2 minuten). De video wordt een terugblik op 2022 met daarin fragmenten van al onze evenementen, een video die we nog nooit eerder op deze manier hebben gehad! Heb jij de skills om deze te maken?

Wat hebben we nodig?

  • Een videocomplicatie van onze evenementen teruggebracht naar 1 tot 2 minuten, die we kunnen gebruiken voor externe communicatie (zoals op de website, in een powerpoint presentatie en/of social media).

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • We hebben video materiaal waarmee je direct aan de slag kan.
  • De video's zijn ook van youtube af te halen; ze hoeven niet in de allerhoogste kwaliteit want het betreft een video voor online gebruik. Sommige video's hebben we ook in eigen bezit. Het betreft ongeveer 20 video's.
  • De doelgroep zijn met name onze online volgers, maar we zullen deze video ook gaan gebruiken in de werving voor nieuwe vrijwilligers om op nog meer plaatsen door heel Nederland fondsenwervende events te op te kunnen zetten.
  • Als de video op tijd klaar kan zijn, presenteren we deze op dinsdag 11 oktober tijdens onze LoveLife borrel, waar alle vrijwilligers van de events aanwezig zijn.
Vera Vandenberghe
Vera Vandenberghe Umbraco.Web.PublishedModels.SimpleDataType

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Fight Cancer
Fight Cancer

De missie van Fight Cancer.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌿 Groeiende fase
📍Hilversum

In totaal krijgen in Nederland meer dan 124.000 mensen per jaar kanker, dit zijn er 14 per uur. Fight cancer wil iets doen aan deze schokkende aantallen. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ inspireren wij mensen om in actie te komen om geld op te halen voor kankeronderzoek en preventie.

Lees meer

Professionals over Fight Cancer

Diana 👐 Fotoreportage Rollercoaster Run

Diana
De communicatie verliep vlot en was erg duidelijk. De organisatie van het evenement was ook top. Hierdoor kon ik me volledig concentreren op mijn opdracht: mooie foto’s maken!

Vincent 👐 Video edit

Vincent
Het was een prettige samenwerking!