Organisatie2

Creatieve flyer voor jongeren

Profiel vrijwilliger

Een grafisch designer die een design kan maken voor een communicatie uiting. Te gebruiken in print en/of online. Pre: iemand die mee kan denken over de content.

Ervaring met:

Organisatie in het kort

De Ondernemersschool focust op kinderen en jongeren die moeilijk toegang hebben tot innovatieve educatieve programma’s op het gebied van duurzaamheid en wereldburgerschap. Want álle kinderen moeten mee kunnen doen en kansen krijgen, ongeacht de wijk waarin ze opgroeien, hun achtergrond of hun manier van leren.

  • Welzijn
  • Educatie
  • Innovatie

Project details

💒 Fawaka Ondernemersschool

⏱️ Vanaf de start: 14 tot 22 uur, binnen 3 tot 5 weken. Mogelijkheid om vanuit huis of bij het goed doel op locatie te werken.

Met jouw hulp kunnen we meer organisaties bereiken en ervoor zorgen dat meer kinderen leren over duurzaam ondernemen en wereldburgerschap.
 Maaike  Irizarri van Suchtelen
Geschreven door Maaike Irizarri van Suchtelen van Fawaka Ondernemersschool

Project­omschrijving

Wat hebben wij nodig. 
Wat we al hebben. 
Waarom is dit project van waarde.


Met jouw hulp maken we de volgende stap in onze professionele uitstraling en groei. Zo kunnen wij beter uitleggen wie wij zijn en waar wij voor staan.

Extra informatie

Omdat wij werken met kinderen is onze huisstijl speels en gebruiken we felle kleuren. Wij zijn een klein team en groeiende organisatie. Wij staan voor diversiteit en inclusie en uiten dat o.a. in ons communicatiemateriaal.

 

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Fawaka Ondernemersschool
Fawaka Ondernemersschool

De missie van Fawaka Ondernemersschool.

🙂Welzijn
📍 Amsterdam

Bij Fawaka Ondernemersschool leren kinderen en jongeren ondernemen met oog voor de wereld en de mensen met wie ze die delen (duurzaam ondernemen dus). Ondernemen is een geweldige manier om te leren doorzetten, beslissen, aanpakken en aanpassen. Een mooie manier om een duurzamere samenleving te maken, omdat het niet alleen over praten maar ook over doen gaat.
Onze missie is om álle kinderen in Nederland, ongeacht de wijk waarin ze opgroeien, hun manier van leren, of hun achtergrond te bereiken.

Ons online platform Fawaka Nederland inspireert jongeren van alle etnische achtergronden en opleidingsniveaus tot bewust handelen door hen te betrekken bij de maatschappelijke én groene uitdagingen van deze tijd.

Lees meer