a4c0a063-9bee-4701-86c0-d58d4b95a0e2

Creative coach

Project details

💒 Emile Thuiszorg

🛠️ Grafisch design

⏱️ 8-12 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

Organisatie in het kort

Wij zijn er om het verschil te maken voor alle hulpbehoevenden in Nederland. Zodat we hen kunnen helpen het leven te leiden dat ze willen leiden.

  • Gezondheid en ziektebestrijding
  • Welzijn

Profiel vrijwilliger

Een creatieve coach die ons team kan leren werken met beeld en design. Heeft aantoonbare ervaring met het vakgebied en kan kennis op een heldere manier overdragen. Heeft bij voorkeur eerder mensen begeleid met hun groei (bijvoorbeeld juniors en/of mediors).

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

We hebben zoveel bijzondere, inspirerende en leerzame verhalen binnen Emile Thuiszorg, het zou geweldig zijn als we met deze verhalen ook daadwerkelijk anderen kunnen inspireren en wat kunnen leren!
Geschreven door Cornelia Klei van Emile Thuiszorg

Project­omschrijving

Goed om te melden.

Je hebt te maken met twee hele leergierige en enthousiaste journalisten :) Ze willen zich heel graag ontwikkelen maar hebben nu nog niet de tools en de professionele kennis om dat te doen!

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Hoe ik contact zou willen houden.

Mijn huidige niveau.

Een van ons heeft 1 jaar ervaring met dit vakgebied en de ander nog geen enkele ervaring met dit vakgebied.

Het gaat om een team van twee journalisten (Hannah & Judith) en één chef/begeleider (Cornelia) die bezig zijn om de interne communicatie te professionaliseren. Judith zit al een tijd in het communicatieteam (nu zo'n drie jaar) en Hannah heeft wel schrijfervaring vanuit haar studie, maar ze hebben beiden weinig ervaring op het gebied van beeld maken en design.

Emile Thuiszorg
Emile Thuiszorg
Oude Fabriekstraat 14 - 2.52
3812NR Amersfoort
https://emile.nu/
Cornelia Klei
Cornelia KleiChef interne communicatie

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Wij zijn Emile. Een groep slimme, enthousiaste en liefhebbende studenten die samen staan voor persoonlijke aandacht en zorg op maat. Wij zijn er om het verschil te maken voor alle hulpbehoevenden in Nederland. Zodat we hen kunnen helpen het leven te leiden dat ze willen leiden.

Waar ze trots op zijn

  • Elke maand dragen bij ons ruim driehonderd studenten (Emilers) vanuit allerlei studierichtingen hun steentje bij in de thuiszorg
  • Wij hebben onze eigen opleiding, de Academile, waarin we onze studenten opleiden om clienten positief gezonder te krijgen
  • Wij helpen zo'n 450 clienten per maand in vijf studentensteden (Amsterdam, Groningen, Utrecht, Leiden en Nijmegen)
  • Onze Emilers rapporteren de zorg door te Vloggen
  • Met hulp van vier afgestudeerde Emilers, wordt de hele organisatie gerund door de studenten
  • Emile bestaat dit jaar 15 jaar

Professionals over Emile Thuiszorg

Jessie 👐 Speed consult: Copywriting workshop

Jessie
Het was zeer fijn samenwerken met Emile Thuiszorg. Kirsten was erg helder in haar communicatie en de workshop geven kon op een prettige locatie en de deelnemers waren erg enthousiast.

Thomas 👐 Creative coach

Thomas
De contactpersoon was enthousiast over ons kennismakingsgesprek en begreep ook dat ik bij een voortzetting betaald wilde worden.