Social Media - Vrijwilliger(Tijdelijk)
d51eba53-4c2f-4a2d-a3b6-06ad6623f421

Social Media strategie sessies

Project details

💒 Doingoood Experience

🛠️ Social Media

⏱️ 4-10 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

💻 Enkel vanuit huis

Organisatie in het kort

Doingoood laat mensen kennis maken met Afrika door verantwoord en duurzaam vrijwilligerswerk, stages en reizen aan te bieden. Daarmee dragen we bij aan lokale partnerprojecten en zorgen we voor betere leefomstandigheden in Afrika.

 • Ontwikkelingshulp
 • Educatie
 • Gezondheid en ziektebestrijding

Profiel vrijwilliger

Een strateeg of Social Media specialist, die als sparringpartner kan helpen bepaalde Social Media thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Wij delen graag onze liefde en passie voor Afrika op verschillende manieren en social media is er daar een van. Met jouw expertise kunnen wij de juiste mensen bereiken en Afrika laten beleven.
Marieke de Bruijn
Geschreven door Marieke de Bruijn van Doingoood Experience

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Social media is niet meer weg te denken in onze huidige maatschappij. Er komen steeds meer mogelijkheden en kanalen, maar het is heel erg aan verandering onderhevig. Wij hebben verstand van vrijwilligerswerk, stages en reizen naar Afrika en willen onze belevingen graag delen op de verschillende kanalen, maar hoe kunnen we dat het beste doen? Laat jij ons door de bomen het bos weer zien?

Wat hebben we nodig?

 • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
 • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: doelstellingen, kanalen, tone of voice en doelgroepen.
 • Een startplan met adviezen en concrete next steps voor de uitvoer.
 • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.

Wat hebben we al?

 • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
 • De doelgroep(en) die we willen bereiken.
 • Missie en visie.
 • Onze huidige Social Media kanalen.
Doingoood Experience
Doingoood Experience

De missie van Doingoood Experience.

🌏Ontwikkelingshulp
🌿 Groeiende fase
📍Rijen

Doingoood Experience & Foundation laat reizigers op een verantwoorde en duurzame manier kennis maken met Malawi, Kenia en Oeganda, middels vrijwilligerswerk, stages en reizen. Het is daarbij onze missie om een concrete bijdrage te leveren aan de sociaal-maatschappelijke doelstellingen van onze partners in Afrika. De partnerprojecten zijn gericht op onderwijs, gezondheids- en special needs zorg, community projecten en algemene problematiek zoals tienermoeders. Wij willen onze passie voor Afrika graag delen en onze reizigers een inspirerende ervaring in Afrika bieden die kan leiden tot blijvende betrokkenheid. Samen zorgen we voor een verbetering van de leefomstandigheden van mensen in Afrika. In onze werkwijze en processen staan veiligheid, betrokkenheid, kwaliteit en verantwoordelijkheid centraal.

Lees meer

Professionals over Doingoood Experience

Bertrand 👐 Kennissessie SEO/SEA

Bertrand
Heel fijn gesprek gehad, waarbij Marieke echt openstond voor advies. Heel knap dat ze haar website zelf heeft gebouwd.

Feline 👐 Kennissessie Copywriting

Feline
Leuke brainstormsessie met een gemotiveerde organisatie. Ze hebben een hart voor wat ze doen en een originele kijk op vrijwilligerswerk.