5c1e44ea-0304-4637-a9c6-e66cb634981d

Flexibele Social Media ondersteuning

Profiel vrijwilliger

Een Social Media specialist die ons kan ondersteunen in het beheren van onze social media kanalen. Benodigd: ervaring met het creëren en plaatsen van posts.

Ervaring met:

  • Social Media
  • Copywriting

Organisatie in het kort

De Speeldernis als speelplek en kenniscentrum biedt een gastvrije, ruige natuurspeeltuin waar al spelend geleerd wordt over de natuur, je eigen fysieke mogelijkheden, samenwerken en verbeelden. Onze kracht is dat we iedereen spelenderwijs waardevolle lessen voor een duurzame toekomst meegeven.

  • Sport en recreatie
  • Educatie
  • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 De Speeldernis

⏱️ Duur: 2 tot 3 maanden, 2-4 uur p/week

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 Starten binnen twee maanden

Met geweldige posts kunnen wij iedereen op de hoogte houden van de bouw van de boomhut, waardoor we meer bezoekers trekken die al het moois van de natuur kunnen ervaren!
Carolien Ruigrok-Nieuwland
Geschreven door Carolien Ruigrok-Nieuwland van De Speeldernis

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

De kinderen gaan de boom in: we gaan een Reuze Boomhut bouwen! Hopelijk wordt de eerste paal in september geslagen. Rondom dit grote project willen we natuurlijk graag reuring veroorzaken zodat het op den duur meer bezoekers gaat trekken. Ook willen we toewerken naar een feestelijke opening, of meerdere openingen: voor VIPS (fondsen) en voor kinderen. We hebben dus genoeg om te vertellen, maar missen de skills om gave posts hierover te maken, en daar kom jij hopelijk om de hoek kijken!

Wat hebben we nodig?

  • Tijdelijke ondersteuning voor onze social media, voor een periode van 2 tot 3 maanden, voor 2-4 uur per week.
  • Het beheren van onze Social kanalen. Denk aan: het bedenken, uitwerken en posten van goed geschreven en aansprekende posts voor onze Social Media kanalen.
  • De exacte tijdsinvulling is flexibel in te richten met jouw agenda. We bepalen samen wat we oppakken en hoe we dat invullen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Onze organisatie Social Media account(s)
  • Missie en visie document.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

De Speeldernis
De Speeldernis

De missie van De Speeldernis.

🏅Sport en recreatie
🌿 Groeiende fase
📍Rotterdam

Binnen steden is er steeds minder ruimte om te spelen, stadsjeugd zit meer binnen, beweegt te weinig, maakt onvoldoende gebruik van de creativiteit die ieder kind eigen is en is onbekend met natuur. Spelen in de natuur is gezond, door te spelen in de natuur kom je letterlijk en figuurlijk, lekkerder in je vel te zitten. Je gebruikt je spieren, ontdekt waar je grenzen liggen en leert samenwerken. Natuurspeeltuin de Speeldernis draagt bij aan een duurzame toekomst voor kinderen door een onvergetelijke speel- en leerervaringen in en met de natuur te bieden. Onze kennis over natuur en het natuurlijk en veilig leren spelen dragen we over op de kinderen, volwassenen, onze medewerkers en organisaties.

Lees meer