f06617ee-3989-46ba-a1ae-4679b2ca66b6
🚀 Schrijf je in

Art director voor video

Project details

💒 De Schrijverscentrale

🛠️ Video

⏱️ 2-8 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

💻 Op locatie en/of vanaf huis

Organisatie in het kort

Door te lezen begrijp je de wereld beter. Verhalen bieden houvast, geborgenheid en zicht op nieuwe werelden. De Schrijverscentrale zet al haar kennis en kunde in om verhalen te verspreiden door te bemiddelen bij auteursbezoeken door het hele land. Zo maken we literatuur breed zichtbaar en stimuleren we het lezen.

  • Kunst en cultuur
  • Educatie

Profiel vrijwilliger

Een creatieve professional die kan helpen met het overbrengen van de boodschap voor de vormgeving van een video. Waar we een aantal thema's behandelen zoals: storyline, sfeer, boodschap en medium. Benodigd: ervaring in productie en art direction van campagne videos.

Start: We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

🚀 Schrijf je in
We willen video’s op reguliere basis gaan inzetten om onze organisatie nog meer op de kaart te zetten en om via dit medium onze missie te visualiseren. Help mee om lezen nog leuker te maken.
Geschreven door Mance Spoorenberg van De Schrijverscentrale

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Graag willen we promo- of voorlichtingsvideo’s op reguliere basis gaan inzetten om onze organisatie nog meer op de kaart te zetten. Wij zoeken een professional die ons adviseert over het optimaliseren van video’s (locaties, technieken, manier van editen). Deze bevindingen willen we graag laten vertalen in een conceptdocument die we kunnen gebruiken bij een briefing van een videomaker.

Wat hebben we nodig?

  • Een art director die ons helpt met het correct en duidelijk formuleren van onze wensen voor video's.
  • Een professional die ons helpt met het formuleren met zaken als doelstellingen, storyline, shots en boodschap van onze video's.
  • Besproken thema's, adviezen en next steps samengevat in een document.

Wat hebben we al?

  • Huisstijl (logo, kleuren, lettertypes).
  • Doelgroepomschrijving .
  • Statistische gegevens .
Mance Spoorenberg
Mance SpoorenbergCommunicatiemedewerker

Meer weten?

De Schrijverscentrale
Nieuwe Prinsengracht 89
1018 VR Amsterdam
De Schrijverscentrale
Mance Spoorenberg
Mance SpoorenbergCommunicatiemedewerker

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

De Schrijverscentrale adviseert en bemiddelt bij schrijversbezoeken in Nederland. Voor inspirerende ontmoetingen tussen schrijvers en lezers zetten wij al onze expertise in. We bemiddelen jaarlijks bij zo'n 5000 schrijversbezoeken voor bibliotheken, scholen, boekhandels en festivals. Met verhalen verspreiden we verhalen; zo stimuleren we het lezen

Waar ze trots op zijn

  • We bereiken per jaar een publiek van ruim 400.000 lezers | Nagenoeg alle Nederlandse auteurs en een groot deel van de Vlaamse auteurs die in Nederland worden uitgegeven, kunnen via ons worden geboekt | Via ons programma Schrijver op je scherm kunnen schrijvers ook online op bezoek komen | We zorgen er al 50 jaar voor dat de juiste schrijver op de juiste plek terechtkomt

Ken je iemand die past bij dit project?

Help dit goede doel een handje.