f06617ee-3989-46ba-a1ae-4679b2ca66b6

Art director voor video

Profiel vrijwilliger

Een creatieve professional die kan helpen met het overbrengen van de boodschap voor de vormgeving van een video. Waar we een aantal thema's behandelen zoals: storyline, sfeer, boodschap en medium. Benodigd: ervaring in productie en art direction van campagne videos.

Ervaring met:

  • Video

Organisatie in het kort

Door te lezen begrijp je de wereld beter. Verhalen bieden houvast, geborgenheid en zicht op nieuwe werelden. De Schrijverscentrale zet al haar kennis en kunde in om verhalen te verspreiden door te bemiddelen bij auteursbezoeken door het hele land. Zo maken we literatuur breed zichtbaar en stimuleren we het lezen.

  • Kunst en cultuur
  • Educatie

Project details

💒 De Schrijverscentrale

⏱️ 2-8 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

We willen video’s op reguliere basis gaan inzetten om onze organisatie nog meer op de kaart te zetten en om via dit medium onze missie te visualiseren. Help mee om lezen nog leuker te maken.
Mance Spoorenberg
Geschreven door Mance Spoorenberg van De Schrijverscentrale

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Graag willen we promo- of voorlichtingsvideo’s op reguliere basis gaan inzetten om onze organisatie nog meer op de kaart te zetten. Wij zoeken een professional die ons adviseert over het optimaliseren van video’s (locaties, technieken, manier van editen). Deze bevindingen willen we graag laten vertalen in een conceptdocument die we kunnen gebruiken bij een briefing van een videomaker.

Wat hebben we nodig?

  • Een art director die ons helpt met het correct en duidelijk formuleren van onze wensen voor video's.
  • Een professional die ons helpt met het formuleren met zaken als doelstellingen, storyline, shots en boodschap van onze video's.
  • Besproken thema's, adviezen en next steps samengevat in een document.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Huisstijl (logo, kleuren, lettertypes).
  • Doelgroepomschrijving .
  • Statistische gegevens .

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

De Schrijverscentrale
De Schrijverscentrale

De missie van De Schrijverscentrale.

🎨Kunst en cultuur
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

De Schrijverscentrale adviseert en bemiddelt bij schrijversbezoeken in Nederland. Voor inspirerende ontmoetingen tussen schrijvers en lezers zetten wij al onze expertise in. We bemiddelen jaarlijks bij zo'n 5000 schrijversbezoeken voor bibliotheken, scholen, boekhandels en festivals. Met verhalen verspreiden we verhalen; zo stimuleren we het lezen

Lees meer

Professionals over De Schrijverscentrale

Roy 👐 Google Analytics uitleg

Roy
Het is erg fijn om te werken met Mance, ze heeft een duidelijke vraag en is erg behulpzaam als je iets van de Schrijverscentrale nodig hebt. Goede samenwerking!

Julia 👐 Adviesrapport: Social Media kanalen

Julia
Het was een fijne samenwerking, omdat de wensen van De Schrijverscentrale duidelijk werden gecommuniceerd.

Suzanne 👐 SEO audit

Suzanne
Werken met Mance van De Schrijverscentrale was een hele positieve ervaring. Na een virtuele kennismaking ben ik aan de slag gegaan met een SEO scan. Ik kreeg hierin alle vrijheid om de vorm te bepalen en mijn ding te doen. Duidelijke afspraken maar tegelijkertijd ook flexibel als het even wat drukker is. Dankjewel voor de mooie opdracht!