beaa55a9-036f-45cd-8f77-daf9bda607cc (1)

Communicatie coach

Profiel vrijwilliger

Een designer met ervaring in het creatieve vakgebied, die op een heldere manier advies kan geven over bepaalde design en/of creatieve gerelateerde thema's.

Ervaring met:

  • Communicatie

Organisatie in het kort

We blinken uit in iedere zwemsport, op ieder niveau en dat doen we samen al 115 jaar.

  • Sport en recreatie
  • Gezondheid en ziektebestrijding
  • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 De Dolfijn

⏱️ 8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coaching uren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Help ons op weg, door je creatieve geest en communicatie gevoel!
Jack  Vork
Geschreven door Jack Vork van De Dolfijn

Project­omschrijving

Goed om te melden.

Onze vrijwilligersorganisatie moet op de hoogte worden gebracht van de werkzaamheden die er liggen en die we gezamenlijk willen oppakken. Maar in deze tijd is iedereen al druk en willen we op basis van onze (hi)storie, mensen deelgenoot maken waar we naar op zoek zijn. Er is een "vijver" van wel 600+ vrijwilligers, allemaal met een expertise. Belangrijk te delen is dat we niet veel tijd willen vragen, maar juist in projectvorm tijdelijk hun kennis en kunde willen inzetten. Daarvoor zijn we op zoek naar de juiste invalshoek en aanpak.

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Hoe ik contact zou willen houden.

Mijn huidige niveau.

Ik heb 5 jaar ervaring en enige basiskennis van dit vakgebied.

We willen sparren over de boodschap die we willen zenden naar onze leden. Inhoud is ons duidelijk, het gaat om de manier waarop en de creatieve denkrichting.

Help onze huidige vrijwilligers, die dagelijks en al jaren belangeloos de club draaien, de toekomst in te gaan en de vereniging De Dolfijn, verder uit te bouwen.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

De Dolfijn
De Dolfijn

De missie van De Dolfijn.

🏅Sport en recreatie
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

De Dolfijn is een Amsterdamse zwemvereniging met verschillende disciplines: leszwemmen, wedstrijdzwemmen, waterpolo, synchroonzwemmen, schoonspringen en triathlon. Gezamenlijk zorgen we voor een sport veilige en gezellige omgeving met goede voorzieningen en professionele trainingen, waarin al onze leden met plezier het beste uit zichzelf kunnen halen zowel in de top- als de breedtesport. Als lid van De Dolfijn dragen we allemaal een steentje bij; de vereniging dat zijn wij! We zijn trots op onze historie, ambitie, prestaties en vrijwilligers organisatie. Ons clubhuis is het middelpunt vanwaaruit alles vertrekt.

Lees meer

Professionals over De Dolfijn

Erleyne 👐 Copywriting webteksten

Erleyne
De Dolfijn heeft een duidelijke ambitie om te professionaliseren. Inspirerend om aan mee te werken. Het team is ook enthousiast en staat open om samen naar de beste oplossing te zoeken.

Marrit 👐 Communicatie coach

Marrit
Samen met De Dolfijn heb ik het communicatieplan opgezet voor hun zwemvereniging met als doel om meer vrijwilligers te activeren binnen de vereniging. Het afgelopen half jaar hebben we bijna iedere week een check-in gehad en uiteindelijk nog twee sessies met het Bestuur en de ambassadeurs binnen de vereniging, waarin we samen activatie ideeën hebben bedacht en een aantal ervan zelfs al tot uitvoering hebben gebracht. Het was een fijne samenwerking en de betrokkenheid spatte ervan af! Ik ben trots dat ik hieraan heb kunnen bijdragen!

Ena 👐 Huisstijl ontwerp & logo aanpassing

Ena
Heerlijke mensen om mee te werken! Altijd op tijd feedback geven en openstaan ​​voor nieuwe ideeën!