Serena Repice Lentini Tvoabbll050 Unsplash
🚀 Schrijf je in

Communicatie campagne

Wie kan je helpen?

Jack Vork
Jack Vork
De Dolfijn
President Allendelaan 3
1064 GW Amsterdam Amsterdam
De Dolfijn

Waar dragen ze aan bij?

Al 114 jaar zorgen onze vrijwilligers, zonder eigen gewin, ervoor dat ieder individu bij ons kan leren zwemmen en sporten. Daarnaast leren ze om onderdeel te zijn van een vereniging en dingen samen te doen!

 • Sport en recreatie
 • Gezondheid en ziektebestrijding
 • Diversiteit en inclusiviteit

Wat voor vrijwilliger zoeken ze?

Een communicatie/campagne specialist, die een campagne communicatie concept kan bedenken en deze tot visuele mock-ups kan uitwerken in een concept document.

Beschikbaarheid

Vanaf de start: 15 tot 30 uur, binnen 4 - 8 weken.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

🚀 Schrijf je in
Zorg ervoor dat meer kinderen in Amsterdam West bij onze vereniging uit 1906 kunnen blijven sporten. En... dat we iedereen blijven meegeven dat verbinden en verenigen ons samenbrengt en sterker maakt!
Geschreven door Jack Vork van De Dolfijn

Project­omschrijving

Wat hebben ze nodig?

Wat hebben ze al?

Goed om te weten.

We zijn als verenging druk met alle zaken die er voor zorgen dat we kinderen/leden kunnen laten sporten. We vergeten echter mensen te laten weten waar we zo druk mee zijn en dat we, als vrijwilligersorganisatie, juist meer mensen nodig hebben. Maar dan moeten we ze wel goed laten weten waarom en waar we naar op zoek zijn. Ze meenemen in ons proces en laten weten dat we samen de vereniging zijn en dat we echt superleuke zaken hebben liggen die nog gedaan moeten worden.

Waarom is dit project van waarde?

Met meer dan 800 leden, zijn we de grootste zwemvereniging in Amsterdam, we zorgen voor breedtesport maar ook topsport en hebben sporters in onze gelederen die meedoen aan EJK's, WJK's EK's, WK's en Olympische Spelen.
Maar... we hebben ook sponsoravonden voor Only Friends, we organiseren de Dolfi-Lympics....We zijn sportief en sociaal gedreven.
Voor kinderen is sporten essentieel. Niet alleen vanuit sportief oogpunt, juist ook vanuit het sociale aspect. En helemaal als je het van huis uit niet gewend bent, meegekregen hebt.

Het voortbestaan van een vereniging hangt af van het aantal leden dat zich in wilt zetten. Alleen als je al zo drukt bent om trainingen voor te bereiden, een kamp te organiseren, een veiligheidsplan te schrijven en dat alles in je vrije tijd, dan schiet het activeren van andere leden er wel eens bij in. En dan komt de vereniging in gevaar. De kurk waar we letterlijk op drijven.

De professional die we zoeken begrijpt dat en weet de snaar te raken die de nieuwe potentiële vrijwilligers in actie zet. Door de juiste boodschap, medium en tijdstippen op te zetten en elkaar af te stemmen.

De Dolfijn
De Dolfijn
President Allendelaan 3
1064 GW Amsterdam Amsterdam
Jack Vork
Jack Vork

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Zwemvereniging DE DOLFIJN anno 1906
De Dolfijn is een Amsterdamse zwemvereniging met verschillende disciplines: Leszwemmen, Wedstrijdzwemmen, Waterpolo, Schoonspringen, Triatlon en Synchroonzwemmen.
Gezamenlijk zorgen we voor een veilige en gezellige omgeving met goede voorzieningen en professionele trainingen, waarin al onze leden met plezier het beste uit zichzelf kunnen halen zowel in de top- als de breedtesport. Als lid van De Dolfijn dragen we allemaal een steentje bij; de vereniging dat zijn wij! We zijn trots op onze historie, ambitie, prestaties en vrijwilligersorganisatie. Ons clubhuis is het middelpunt van waaruit alles vertrekt.

Waar ze trots op zijn

 • we zijn de grootste zwemvereniging in Amsterdam (West) en bestaan sinds 1906
 • we zijn een vrijwilligersorganisatie met 800 leden
 • we willen kinderen en volwassenen uit Amsterdam leren zwemmen en laten participeren in sport
 • we organiseren (internationale) wedstrijden, ook op topniveau, diverse Dolfijners zijn lid van Nationale teams
 • ook voor kinderen met een beperking organiseren we evenementen
 • we staan in nauw contact en werken samen met de Gemeente Amterdam en de KNZB
 • wij zorgen ervoor dat studenten stage en afstudeer opdrachten kunnen vervullen
 • samen zorgen we er al heel lang en nog steeds voor dat we als vereniging verbinden!

Deel dit project in jouw netwerk

Help ons een professional te vinden voor De Dolfijn
Deel op Linkedin