Communicatie - Vrijwilliger(Tijdelijk)
62d983ca-2051-45d5-ad42-a3665beca651
🌱 Ik wil helpen

Communicatie advies promotie nieuw cultuurhuis

Project details

💒 Conny Janssen Danst

🛠️ Communicatie

⏱️ 6-10 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

💻 Op locatie en/of vanaf huis

Organisatie in het kort

Conny Janssen Danst gelooft in de kracht van jonge, gedreven dansers, makers en creatieven. De kunstenaars krijgen met onze projecten de kans zichzelf te ontwikkelen. Daarbij zijn we een verbindende factor tussen verschillende disciplines van kunstenaars.

  • Kunst en cultuur
  • Educatie
  • Diversiteit en inclusiviteit

Profiel vrijwilliger

Een strateeg of communicatie specialist, die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) communicatie thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als communicatiedoelstellingen, content, doelgroepen, boodschap, etc.

Start: We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

🌱 Ik wil helpen
Met een duidelijke communicatie kunnen we zichtbaar maken dat met Huis Conny Janssen Danst veel mogelijkheden zijn voor ontwikkeling van (dans)talent, creatieve ideeën en ontmoetingen met buurtbewoners.
Ellen Geijs
Geschreven door Ellen Geijs van Conny Janssen Danst

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Dit als dé hangout in Rotterdam voor dans-, theater- en cultuurliefhebbers, voor ontmoetingen tussen kunstdisciplines, met buurtgenoten en partners uit de buurt en de (Rotterdamse) cultuursector. We zoeken een professional die ons helpt met de communicatie waarmee we het nieuwe Huis Conny Janssen Danst op de kaart zetten. We zien dat we nog een expertiseslag missen in dit thema en kunnen jouw kennis goed gebruiken!

Wat hebben we nodig?

  • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
  • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: communicatiedoelstellingen, boodschap en doelgroepen.
  • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn, met next steps voor de uitvoer.

Wat hebben we al?

  • Een personeelslid die verantwoordelijk is voor het project.
  • Een idee van de boodschap die we graag willen overbrengen.
  • Huidige missie, visie, waarden en communicatie uitingen.
  • Een idee van de doelgroepen die we willen bereiken.
Ellen Geijs
Ellen Geijs
Conny Janssen Danst
Conny Janssen Danst

De missie van Conny Janssen Danst.

🎨Kunst en cultuur
🌳 Impact scale-up fase
📍ROTTERDAM

In Huis Conny Janssen zorgen we voor verbindingen tussen kunstdisciplines, ontmoetingen met buren, andere makers, het werkveld en publiek en is er volop ruimte voor talent. We investeren in jonge dansers, creatieven en makers zodat ze de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen in samenwerking met ons gezelschap die meer dan 28 jaar ervaring heeft. Daarvoor hebben we drie talentenprogramma's: het CO-lab voor kunstenaars in breedste zin, het DANSLOKAAL voor dansmakers en ROOM FOR TALENT voor danstalent. Daarnaast bieden we met onze voorstellingen in theaters, op avontuurlijke locaties en online een podium voor het verassende werk van choreografe Conny Janssen.

Lees meer