Conny Janssen Danst-photo
Conny Janssen Danst

Conny Janssen Danst

Conny Janssen Danst gelooft in de kracht van jonge, gedreven dansers, makers en creatieven. De kunstenaars krijgen met onze projecten de kans zichzelf te ontwikkelen. Daarbij zijn we een verbindende factor tussen verschillende disciplines van kunstenaars.

Conny Janssen Danst in actie.

🎯

Non-profit

🎨

Kunst en cultuur

💛

7 tot 25 teamleden

Mijlpalen

Onze missie

Contact

  • We zijn er trots op dat Conny Janssen - als vrouwelijk choreograaf - al 30 jaar haar eigen gezelschap leidt wat sinds 1992 uitgroeide tot toonaangevende speler in het Nederlandse danslandschap.
  • Onze voorstellingen zijn veelbesproken events in Rotterdam, steevast uitverkocht en unieke gebeurtenissen waar 'zij die het geluk hadden erbij te zijn' nog vaak aan terugdenken.
  • Ons kleine team van 6 organisatie medewerkers werkt in Huis Conny Janssen Danst met misschien wel het mooiste uitzicht van Rotterdam.
  • Met tournees door Nederland en optredens op festivals bereiken we jaarlijks - in niet lockdown jaren - zo'n 30.000 bezoekers.
  • Met het project DANSLOKAAL hebben we sinds 2013 al met 27 beginnend dansmakers onze professionele dansers, expertise, theaternetwerk én publiek gedeeld.
  • Door verbindingen aan te gaan met kunstenaars en instellingen uit de wereld van fotografie, film, architectuur, theater en muziek, plaatsen we dans in een breder perspectief.

Professionals over Conny Janssen Danst

Joyce 👐 Medialijst samenstellen

ac140509-af43-4115-9d67-70a3a8c5b042
💛
rating-stars

"Het was heel fijn samenwerken met Ellen van Conny Janssen Danst. Leuke meetings, samenwerking gaf energie en duidelijke afspraken. "

Joyce

Roy 👐 Strategisch Social Media advies

💛
rating-stars

"Conny Janssen Danst heeft ambitie en dat zie je ook terug in de strategische plannen. Het marketingteam is klein maar gemotiveerd. Ellen en Sarah staan open voor je input, ook uit andere sectoren en disciplines. Dus ik heb zeker het gevoel dat ik iets bij heb kunnen dragen. Er zijn next steps gedefinieerd om tactisch nog beter bij te dragen aan de doelstellingen van het gezelschap. Ik kan de samenwerking met het team van Conny Janssen Danst zeker aanraden. "

Roy

Anouk 👐 Flexibele Social Media ondersteuning

9173ea19-99dc-4970-b0d5-aecc95b80aae
💛
rating-stars

"CJD is een mooie organisatie en het was een feestje om de dansers te leren kennen en dit bijzondere project te mogen doen!"

Anouk