e53b7103-5fc2-4acc-a2d9-2c014f5e59ce

Video edit

Organisatie in het kort

Club Classique

Op zoek naar nieuw publiek vind je Club Classique op de meest uiteenlopende locaties, van concertzaal tot kroeg, popfestival tot marktplein. In de voorstellingen wordt altijd gezocht naar het persoonlijke verhaal en gaan de musici samenwerkingen aan met andere kunstvormen en disciplines.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur

Project details

⏱️

10-20 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Dankzij jouw edit kunnen we laten zien hoe hard we achter de schermen voor dit project hebben gewerkt. Dan is het eindresultaat pas echt indrukwekkend!

Leonard Besseling

Leonard Besseling

Club Classique

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

In Moving Art brengen we schilderijen tot leven op film, om ze vervolgens met de musici van Club Classique live te begeleiden met muziek. Het was een ingewikkeld project met een grote crew: de engel werd bijvoorbeeld door stuntmannen de lucht in gehezen. Het zou mooi zijn als de complexiteit van het maakproces zichtbaar wordt in een kort filmpje. Want juist het proces van het nabouwen van de schilderijen is zo mooi om mee te geven aan de mensen!

Hier zijn we naar op zoek

  • Een video edit teruggebracht naar 1 tot 3 minuten, die we kunnen gebruiken voor externe communicatie (zoals op de website, in een powerpoint presentatie en/of social media).
  • Het werkbestand, zodat we in de toekomst aanpassingen kunnen doorvoeren.
  • Het gaat om een edit van de making-off van het schilderij 'De Droom van Jozef' van Rembrandt voor het Moving Art project.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een video editor die op basis van bestaand beeldmateriaal een bedrijfsvideo kan editen. Benodigd: ervaring met programma's als Adobe Premiere.

  • Ervaring met Adobe Premiere, Davinci Resolve of ander videobewerkingsprogramma.
  • Creativiteit om een boeiende bedrijfsvideo te editten die onze boodschap goed overbrengt.
🎬 Editen

Dit hebben we al in huis

  • We hebben video materiaal waarmee je direct aan de slag kan.
  • De doelgroep die we willen bereiken met de video.
  • Desgewenst kunnen we even contact hebben om wat meer uit te leggen over het project en je van achtergronden te voorzien.

Club Classique
Club Classique

De missie van Club Classique.

🎨Kunst en cultuur
🌱 Start-up fase
📍Amsterdam

Je komt Club Classique overal tegen: in het theater, om de hoek in het café, thuis op de buis of zomaar in het wild in bijvoorbeeld een weiland. Een voorstelling van Club Classique zit vol spannende combinaties, onverwachte twists en ontroerende verhalen. Via de muziek vinden werelden elkaar en worden verhalen verklankt. Het is een feest voor de zintuigen.

Violiste Myrthe Helder en cellist Leonard Besseling zijn de twee hersenhelften die het brein vormen van Club Classique. Naast een aantal vaste series toeren ze regelmatig met de meest uiteenlopende voorstellingen door het land. Daarnaast zijn ze een graag geziene gast op radio en TV, zoals in het programma Podium Witteman.

Lees meer

Professionals over Club Classique

Martin-Hugo 👐 Video edit

209e01de-ab5d-4d73-9701-895126cb098d
💛
rating-stars

"Club Classique doet mooie, originele projecten, wat het leuk maakt om iets voor hun te maken. Leonard is een fijne opdrachtgever, die meedenkt in zowel product als project(planning)."

Martin-Hugo