Club Classique-photo
Club Classique

Club Classique

Op zoek naar nieuw publiek vind je Club Classique op de meest uiteenlopende locaties, van concertzaal tot kroeg, popfestival tot marktplein. In de voorstellingen wordt altijd gezocht naar het persoonlijke verhaal en gaan de musici samenwerkingen aan met andere kunstvormen en disciplines.

Club Classique in actie.

🎯

Non-profit

🎨

Kunst en cultuur

💛

4 tot 6 teamleden

Mijlpalen

Onze missie

Contact

  • In het nieuwste project Moving Art brengen we schilderijen op film tot leven en spelen we daar tijdens een tour van voorstellingen live muziek bij.
  • Club Classique is regelmatig te gast bij tv-shows zoals Podium Witteman, en minder frequent ook te zien in Op 1, Beau en Tijd voor Max. Ook werkt zij de afgelopen jaren samen met de NTR om het programma Hart en Ziel op NPO2 muzikaal vorm te geven.
  • Met het project Roadtrip la Bohème reisde Club Classique door het hele land. Festivals zoals Down the Rabbit Hole werden aangedaan en stadspleinen en weilanden werden omgetoverd tot volwaardige podia.
  • Een voorstelling waarin de mooiste aria's en kamermuziek werden gecombineerd met beelden uit de gelijknamige YouTube-serie "Roadtrip la Bohème".

Professionals over Club Classique

Martin-Hugo 👐 Video edit

209e01de-ab5d-4d73-9701-895126cb098d
💛
rating-stars

"Club Classique doet mooie, originele projecten, wat het leuk maakt om iets voor hun te maken. Leonard is een fijne opdrachtgever, die meedenkt in zowel product als project(planning)."

Martin-Hugo