National Cancer Institute Bxxgtqew1m4 Unsplash

Strategie coach

Profiel vrijwilliger

Een Business strateeg die op een heldere manier strategisch advies kan geven over zakelijk gerelateerde thema's, als: lange termijn groei, proposities, nieuwe kansen, KPI's.

Ervaring met:

  • Strategie & Consulting

Organisatie in het kort

Wij komen op voor alle Amsterdammers met een beperking. Lichamelijk, verstandelijk of psychisch. En voor hun mantelzorgers.

  • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Cliëntenbelang Amsterdam

⏱️ 8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coaching uren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Help jij ons kwetsbare Amsterdammers te bereiken?
Jantine de Boer
Geschreven door Jantine de Boer van Cliëntenbelang Amsterdam

Project­omschrijving

Goed om te melden.

We hebben net een meerjarenbeleidsplan voor 2020 - 2023 geschreven en zijn op basis daarvan aan de slag gegaan met een aansluitend strategisch communicatieplan. Daar heb ik nu een eerste concept van af. Datzelfde geldt voor ons campagneplan dat een vervolg is op een eerdere low profile naamsbekendheidcampagne eind vorig jaar en begin van 2020. We willen vooral inzetten op onze sociale media kanalen met persoonlijke verhalen. Video moet daar ook een rol in krijgen. De campagne moet in november starten en loopt door tot de eerste 2 maanden van 2021.

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Hoe ik contact zou willen houden.

Mijn huidige niveau.

Ik heb 10 jaar ervaring met dit vakgebied.

Met onze communicatie-inspanningen vergroten we onze zichtbaarheid en zorgen we ervoor dat we nog meer kwetsbare Amsterdammers kunnen ondersteunen.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Cliëntenbelang Amsterdam
Cliëntenbelang Amsterdam

De missie van Cliëntenbelang Amsterdam.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

Wij komen op voor alle Amsterdammers met een beperking. Lichamelijk, verstandelijk of psychisch. En voor hun mantelzorgers.

Want we vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in Amsterdam. Dat iedereen meetelt en mensen elkaar beoordelen op hun kracht en kwaliteiten. We staan voor een Amsterdam waar mensen, ieder op zijn eigen manier, een plek in de samenleving vindt.


Lees meer

Professionals over Cliëntenbelang Amsterdam

Janna 👐 Call: Social Media specialist

Janna
Het was fijn samenwerken met Cliëntenbelang Amsterdam en Jantine, omdat ze goed aangaven waar behoefte aan was en waar ik even op kon helpen. Ik hoop dat ik ze naar wens heb kunnen helpen :-)