8359a84f-eb17-45c8-8a4d-33de6aa4c5b4

Fotoshoot op locatie

Project details

💒 Christian Refugee Relief

🛠️ Foto

⏱️ 4-16 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

💻 Enkel op locatie

Organisatie in het kort

De vluchtelingenproblematiek lijkt te groot en ingewikkeld om opgelost te worden. Overheden en politieke partijen verzanden regelmatig in het politieke steekspel. “Maar wat kunnen we wel voor ze doen?” Op deze vraag geeft Stichting Christian Refugee Relief praktische antwoorden. Door niet te kijken naar de problematiek of het systeem, maar naar de mens die er de dupe van is.

  • Mensenrechten
  • Ontwikkelingshulp

Profiel vrijwilliger

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van de activiteiten en processen van de organisatie. Benodigd: eigen apparatuur.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Wat wij doen, hoe we het doen, waarom we het doen: dit is essentiële informatie voor ons achterban. Ze willen ZIEN wat er met hun donatie gebeurd, jij helpt ons hiermee!
Geschreven door Daniël van der Leer van Christian Refugee Relief

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij willen graag het proces van een hulptransport, van sorteren, voorbereiden, administratieve verwerking en het laden zelf op professioneel niveau vastleggen. Dit geeft ons de mogelijkheid in algemene en specifieke communicatie goed beeldmateriaal te kunnen inzetten.

Wat hebben we nodig?

  • Een fotoshoot van het hulptransport proces, welke we kunnen gebruiken voor onze website, social media en/of print-uitingen.

Wat hebben we al?

  • Een locatie waar we de foto's kunnen nemen.
Christian Refugee Relief
Christian Refugee Relief
Veenweideweg 19C
2957LD Nieuw-Lekkerland
Christian Refugee Relief
Daniël van der Leer
Daniël van der LeerDirecteur

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Met onze hulptransporten, vrijwilligers en projecten bieden we praktische hulp aan vluchtelingen op de Griekse eilanden en het Griekse vasteland. Door helpende handen in de opvangkampen, het opzetten en verzorgen van zorgvuldig samengestelde hulptransporten en ondersteunen van projecten in financiële en praktische zin, die de leefomstandigheden van de vluchtelingen humaner maken.

Waar ze trots op zijn

  • We hebben circa 10 ''longterm'' vrijwilligers die vluchtelingen helpen op Lesbos.
  • Van incidentele hulptransporten 2 jaar geleden naar een transportplanning met 15 transporten met de ruimte voor meer.
  • Wij zijn een stabiele partner in hulpgoederen voor 5 bestemmingen.
  • ''Slechts'' 1 FTE in dienst. Verder een stabiele vrijwilligerscrew die bergen werk verzetten.
  • In 2020 zijn onze activiteiten uitgebreid met een missie en twee hulptransporten naar het eiland Chios, twee hulptransporten naar Athene (en Thessaloniki) en zelfs een 40ft container hulpgoederen naar Jordanië.
  • Stichting CRR verstuurt niet wat aan hulpgoederen beschikbaar is in onze opslag, maar levert die hulpgoederen die nodig zijn in het betreffende kamp.