Angiola Harry Njv6xnlpnaa Unsplash

Advies juridische entiteit

Organisatie in het kort

Cancer Care Center

Wij ondersteunen (voormalig) kankerpatiënten met het verhogen van de kwaliteit van leven en het weer in handen nemen van de eigen regie.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Welzijn

Project details

⏱️

10-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met juridische advies kunnen wij ons verdienmodel kloppend maken waardoor we meer impact maken voor de levens van kankerpatiënten.

Anna Kok

Anna Kok

Cancer Care Center

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Cancer Care Center (CCC) is een BV. Dit heeft gevolgen voor salariëring DGA en belastingen. Wij kunnen geen fondsen ontvangen van fondsenwervende organisaties met een ANBI status, zonder dat er schenkingsrecht betaald moet worden. Zou omzetting van een BV naar een stichting dit omzeilen? Kun je met ons meedenken de juridische entiteit van onze BV? Of zou een Stichting naast de BV een optie zijn?

Hier zijn we naar op zoek

  • Juridisch advies over het onderstaand beschreven onderwerp, met betrekking tot de juridische entiteit van onze BV, onze fondsenwervende organisatie & ANBI-status.
  • Een adviesdocument waar de besproken punten zijn beschreven, met concrete aanbevelingen.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een legal specialist met ervaring binnen fiscaal recht en belastingen. Die ons kan adviseren over het beschreven onderwerp, met betrekking tot onze juridische entiteit. Benodigd: kennis van ANBI-status & fondsen

👩‍⚖️ Juridisch advies

Dit hebben we al in huis

  • Statuten van Cancer Care Center BV
  • Jaarverslagen van Cancer Care Center over de afgelopen jaren

Cancer Care Center
Cancer Care Center

De missie van Cancer Care Center.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Cancer Care Center richt zich op iedereen die geraakt wordt door kanker. Wij verlenen allesomvattende en samenhangende eerstelijns zorg bestaande uit fysieke en psychosociale ondersteuning, voedingsadviezen en hulp bij welzijn en ontspanning. Wij helpen de kwaliteit van leven van cliënten te verhogen en stimuleren hen de regie weer in eigen handen te nemen.

Lees meer

Professionals over Cancer Care Center

Martijn 👐 Website design & Wordpress Thema inrichten

dfb0270f-1a4d-4756-a02d-32c90ea8025c
💛
rating-stars

"Een prettige communicatie en open houding voor ideeën"

Martijn

Kees 👐 Mailchimp mogelijkheden Advies

💛
rating-stars

"Het was erg fijn om samen te werken met Cancer Care Center, Annemiek is erg spontaan en fijn om mee te werken. Daarnaast zijn ze erg professioneel en was de vraag erg duidelijk waardoor we heel effectief het probleem konden aanpakken. Bedankt voor de fijne samenwerking!"

Kees