34330ee1-5c8b-43c3-89c9-77826db9bdd9

Adverteren in Google

Wie kan je helpen?

Florian Rath
Florian Rath
BUMI Organics
Coppelstockstraat 42-1
1056XM Amsterdam
BUMI Organics

Waar dragen ze aan bij?

Als voedingsproducent hebben we de mogelijkheid (en in onze ogen verantwoordelijkheid) om producten te maken die plantaardig, voedzaam én duurzaam zijn. Hiermee slaan we drie vliegen in één klap: we dragen bij aan een betere balans in het aanbod dierlijke en plantaardige eiwitten, stimuleren voedzame voedingskeuzes en verduurzamen de voedselketen.

  • Duurzaamheid, natuur en milieu
  • Gezondheid en ziektebestrijding
  • Innovatie

Wat voor vrijwilliger zoeken ze?

Ervaring met Google Ads en opzetten/schrijven van Ad campagnes. Benodigde kennis: ervaring met Search Engine Advertising (SEA)

Beschikbaarheid

Vanaf de start: 10 tot 20 uur, binnen 2 - 4 weken. Op locatie en/of vanaf huis..

Start: Wanneer de professional aangeeft te kunnen starten (binnen 2 maanden).

Onze producten zijn verkrijgbaar bij Ekoplaza, Marqt en een groot aantal zelfstandige bio winkels. Hoe kunnen we dit laten weten aan consumenten die openstaan voor voedzame plantaardige voeding en hoe begeleiden we hen naar het juiste schap?
Geschreven door Florian Rath van BUMI Organics

Project­omschrijving

Wat hebben ze nodig?

Wat hebben ze al?

Waarom is dit project van waarde?

We zijn sterk in het maken van lekkere, gezonde producten maar hebben geen (plantaardige) kaas gegeten van (online) reclame. Hulp hiermee is zeer welkom, in ruil voor onze eeuwige dankbaarheid én een lekker pakketje BUMI producten.

BUMI Organics
BUMI Organics
Coppelstockstraat 42-1
1056XM Amsterdam
Florian Rath
Florian Rath

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Maak kennis met BUMI: traditionele veganistische producten in een smakelijk, eigentijds jasje. 100% biologisch en lokaal geproduceerd met respect voor mens, dier & milieu. Onder het motto Mindful Foods willen we samen met bewuste thuiskoks deze aarde gezond houden. Hoe? Door voedzame én duurzame producten te ontwikkelen waar zij eenvoudig iets lekkers mee koken. Een positief verschil maken was nog nooit zo smakelijk.

Waar ze trots op zijn

  • We brengen een ode aan traditionele eiwitrijke producten zoals tempeh, tofu en seitan - producten die voedzaam en 'clean label' zijn
  • We geven ze een eigentijds karakter door met alternatieve grondstoffen (bijv. lupine i.p.v. soja) te werken en ready-to-eat varianten aan te bieden
  • Op deze manier maken we de eeuwenoude recepturen toegankelijker, waardoor ze beter aansluiten op de wensen van de moderne consument
  • Ons assortiment is verkrijgbaar bij Ekoplaza, Marqt en een honderdtal zelfstandige bio winkels

Deel dit project in jouw netwerk

Help ons een professional te vinden voor BUMI Organics
Deel op Linkedin