70962739 101408494648435 1450968251786792419 N

Social media strategie

Project details

💒 Braive

🛠️ Strategie & Consulting

💻 Op locatie en/of vanaf huis.

Organisatie in het kort

Braive geeft jongeren kennis en tools over hun mentale gezondheid, dit zorgt ervoor dat zij meer zelfvertrouwen en eigenaarschap over hun leven ervaren. We geven hen de kans om tot mentaal gezonde en weerbare volwassenen uit te groeien.

  • Educatie
  • Welzijn
  • Diversiteit en inclusiviteit

Profiel vrijwilliger

Een strategische geest die ons kan helpen met onze Social Media strategie.

Beschikbaarheid

14 tot 20 uur, binnen 4 weken.

Doordat jij ons gaat helpen een sterke social media strategie neer te zetten, kunnen wij beter onze doelgroep jongeren bereiken met relevante tips en tricks om ze te leren hoe zij voor hun mentale gezondheid kunnen zorgen!
Geschreven door Marina Broeva van Braive

Project­omschrijving

Wat hebben we nodig om te groeien?
Wat hebben we al?
Waarom is dit project belangrijk?


Wij willen onze doelgroep zo goed mogelijk bereiken met onze boodschap en dat willen wij zo vroeg mogelijk in ons bestaan zo professioneel mogelijk aanpakken. Het is belangrijk dat we een duidelijke (content) strategie vormen in hetgeen wij uitstralen zodat wij echt impact kunnen maken. Kortom: jij helpt ons onze boodschap duidelijk en effectief te communiceren naar onze doelgroep en onze bereikbaarheid te vergroten.

Braive
Braive

Amsterdam
https://www.braive.one/
Marina Broeva
Marina BroevaFounder

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Braive is een non-profit organisatie die zich inzet voor een mentaal gezonde en zelfverzekerde generatie. Wij inspireren en stimuleren jongeren om zelf actief aan de slag te gaan met hun mentale en fysieke gezondheid en maken het onderwerp op een open, transparante en toegankelijke manier bespreekbaar. Centraal hierbij staat ons meerdaags scholenprogramma wat wij, in nauwe samenwerking met scholen, aanbieden voor meer bewustzijn en normalisering van de mentale gezondheid. Wij willen een veilige plek creëren waar iedereen weer zichzelf kan en mag zijn. Als we onszelf kunnen zijn kunnen we een gezonder, vrijer en positiever leven leiden.

Waar ze trots op zijn

  • Nog zonder enige funding of subsidie is braive binnen een aantal maanden uitgegroeid tot een serieuze speler in het veld met de potentie het nieuwe jongerenmerk te worden
  • Wij spreken de taal van jongeren en inspireren en motiveren ze zichzelf te zijn en gezonde keuzes te maken
  • Wij werken samen met jongeren aan de ontwikkeling van onze producten
  • Wij geven het onderwerp mentale gezondheid een positieve vibe
  • Wij zijn trots op ons onvoorwaardelijk geloof in onszelf en ons doorzettingsvermogen