Bryan Hanson Nctcu1s2bos Unsplash

Dashboard van online inzichten

Organisatie in het kort

Bolk's Companion Group

De Bolk's Companions Group doet onderzoek naar en schrijft over de biomedische wetenschap en laat zien hoe het begrip ervan kan worden verbreed. Wij schrijven boekjes, over het menselijk bewustzijn en het lichaam, voor studenten en beroepsbeoefenaars om hen te ondersteunen in hun intuïtie om patiëntgerichte keuzes te maken. Samen gaan we voor betere zorg.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Educatie
💛 Wetenschap en onderzoek

Project details

⏱️

6-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met een inzichtelijk dashboard hopen wij een goed vervolg te kunnen geven aan onze activiteiten, waardoor we de zorg naar een hoger niveau kunnen tillen.

Martin Niemeijer

Martin Niemeijer

Bolk's Companion Group

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Wij willen onze doelgroep en de bezoekers van onze website en de afnemers van onze producten beter leren kennen. Zo kunnen we ruimte bieden aan hun vragen en wensen om zo mogelijk daaraan tegemoet te kunnen komen. Daarmee hopen we onze doelgroep uit te breiden.

Hier zijn we naar op zoek

  • Hulp met het bepalen van de belangrijkste inzichten van onze websitebezoekers.
  • Een visueel dashboard dat de belangrijkste inzichten op heldere manier laten zien.
  • Een tool die ons instaat stelt dit dashboard makkelijk te delen en te presenteren binnen onze organisatie (bijvoorbeeld Google Data Studio).

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een online marketeer of data specialist die kan helpen met het bepalen van de belangrijkste online doelen en deze kan vertalen naar een dashboard.

🧐 Data & Analyse
💼 Google Analytics

Dit hebben we al in huis

  • Een Google Analytics account.
  • Een tag manager, ingericht met doelen.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Globale doelen die we op ons dashboard willen.
  • Een, mogelijk onvolledig, overzicht van views en downloads van onze website.

Bolk's Companion Group
Bolk's Companion Group

De missie van Bolk's Companion Group.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Driebergen

Wij zijn een groep medische specialisten die geïnteresseerd zijn in het leven, helingsprocessen en het bewustzijn om patiënten te genezen. De kern van de Bolk's Companions is integratieve geneeskunde, om zowel meer patiëntgericht te werken, als ook alle beschikbare evidence based therapie te gebruiken. We passen een wetenschappelijke methodiek toe die gebruik maakt van vier stappen, waardoor we een coherent en alomvattend begrip van de menselijke natuur en het milieu realiseren. Hiermee willen we klinische behandelaars ondersteunen in hun intuïtie om de juiste patiëntgerichte keuzes te maken.


Lees meer