Blend Amsterdam-photo

Strategisch advies over Marketing

Profiel vrijwilliger

Een strateeg of marketeer, die als facillitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) marketing thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

Ervaring met:

 • Marketing

Organisatie in het kort

Blend Amsterdam ondersteunt jongvolwassenen (18-35 jaar) na maatschappelijke uitval bij re-integratie door een uniek ontwikkelprogramma.

 • Welzijn
 • Gezondheid en ziektebestrijding
 • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Blend Amsterdam

⏱️ 6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met dit project kunnen we ons verhaal beter voor het voetlicht brengen. Door te communiceren wat Blend Amsterdam doet en zo meer mensen bereiken, aanspreken en meer sociale impact maken.
Justin Oetken
Geschreven door Justin Oetken van Blend Amsterdam

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We zien een kans om onze marketingstrategie scherper te stellen, we zijn al een eind op weg, maar kunnen hulp gebruiken bij de laatste slagen en de puntjes op de i. Een frisse, geoefende blik is welkom!

Wat hebben we nodig?

 • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
 • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: problematiek, marketingdoelstellingen, positionering, missie & identiteit en doelgroepen.
 • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Een begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
 • De marketing doelen/challenges die we hebben.
 • Missie en visie.
 • Foto's, huisstijl boek en sociale kanalen.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Blend Amsterdam
Blend Amsterdam

De missie van Blend Amsterdam.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Blend Amsterdam richt zich op kwetsbare jongvolwassenen. Een aanzienlijk deel van de doelgroep is in een minder kansrijke omgeving opgegroeid – deze deelnemers kampen vaak met meervoudige problematiek en hebben een minder goed functionerend vangnet. Blend Amsterdam biedt een veilige omgeving waar zij kunnen oefenen met vaardigheden en vertrouwen kunnen opbouwen in zichzelf en hun eigen kunnen.

Lees meer