a056da4b-6504-4053-90bc-8b083e9941ec

Strategische sessies: Partnerships

Profiel vrijwilliger

Een strateeg of business developer, die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) zakelijke propositie thema’s uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

Ervaring met:

 • Sales
 • Business Strategy

Organisatie in het kort

Door middel van de verbetering van de levensomstandigheden van de bijen de voedselvoorziening van mens en biodiversiteit zeker stellen.

 • Dierenwelzijn
 • Educatie
 • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 Bijen Educatie Stichting Nederland

⏱️ 6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw strategische kennis en communicatievaardigheden kunnen wij groeien zodat we meer donaties kunnen binnenhalen om de leefomstandigheden van bijen te verbeteren en sterfte te verminderen.
Jaap Molenaar
Geschreven door Jaap Molenaar van Bijen Educatie Stichting Nederland

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Dagelijks zetten de bijen zich in voor de wereld, dus wij zetten ons in voor de bijen! We willen meer naamsbekendheid en daarmee donateurs. Daarom willen we een ongoing samenwerking met een grote organisaties/bedrijven die zich wel graag met ons groene imago wil profileren en ons kan 'promoten' bij klanten/leden/relaties. We zoeken een professional die ons kan helpen om een actieplan uit te werken hoe we dit project kunnen uitrollen en aanpakken. Help jij ons een handje?

Wat hebben we nodig?

 • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: doelstellingen, doelgroepen, boodschap, marketing/promotie plan, funnel, advies voor ondersteunende materialen.
 • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is en dit project prioriteit en draagvlak geeft.
 • Interne organisatie informatie die je beschikbaar kan stellen aan de professional (denk aan financiën, programma informatie, operatie en marketing activiteiten).
 • Kansen in de markt, die we zelf zien.
 • Missie en visie.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Bijen Educatie Stichting Nederland
Bijen Educatie Stichting Nederland

De missie van Bijen Educatie Stichting Nederland.

🦍Dierenwelzijn
🌳 Impact scale-up fase
📍Vorden

Bijen zijn bedreigd in hun voortbestaan. Dit kan grote consequenties hebben voor onze voedselvoorziening en de biodiversiteit want bijen bestuiven planten waardoor ze zich kunnen voortplanten. We willen bereiken dat: Iedereen in Nederland is zich bewust van de bijensterfte en kent de gevolgen daarvan. Burgers, overheden en (agrarische) bedrijven zorgen actief voor voedsel en onderdak voor bijen.

Lees meer