a8a6437e-e084-40ea-97cd-efabae7eb78a

Infographic

Profiel vrijwilliger

Een creatieve designer die een infographic kan ontwerpen. Pre: iemand die mee kan denken over de creatieve invulling en inhoud.

Ervaring met:

 • Grafisch Design
 • Illustratie

Organisatie in het kort

Wij passen data & analytics toe om bij te dragen aan de Sustainable Development Goals, zodat we de grootste humanitaire en maatschappelijke problemen waar de mensheid mee wordt geconfronteerd kunnen oplossen.

 • Ontwikkelingshulp
 • Innovatie
 • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 Analytics for a Better World Institute

⏱️ 20-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw expertise kunnen we de impact laten zien van ons Fellowship met deelnemers vanuit de hele wereld, en projecten over de SDGs met The Ocean Cleanup, het Rode Kruis, Amref en de Wereld Bank.
Robert Monné
Geschreven door Robert Monné van Analytics for a Better World Institute

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We zijn een netwerk organisatie met veel verschillende actoren (universiteiten, bedrijven en nonprofits). We ontplooien verschillende activiteiten (projecten, trainingen, repository, onderzoek) die samen impact maken op de SDGs. Omdat de puur financiële verslaglegging geen recht doet aan de impact die we maken, willen we onze impact graag breder visualiseren door te laten zien wat we samen met onze partners, projecten en activiteiten bereiken. We zoeken naar iets dat zowel de financiën laat zien, maar ook het 'vliegwiel' dat onze organisatie is.

Wat hebben we nodig?

 • Iemand met wie we kunnen sparren over de inhoud en die nieuwe ideeën kan aandragen. We staan erg open voor nieuwe invalshoeken.
 • Een opgeleverde infographic voor zowel online als offline gebruik, opgeleverd in verschillende formaten en bestandstypes, waarmee we op een creatieve manier onze impact zichtbaar kunnen maken.
 • Iemand die op een creatieve manier onze impact kan visualiseren

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Feiten, weetjes & content voor infographic.
 • Huisstijl (met elementen als logo, kleuren, lettertypes).
 • Doelgroepomschrijving.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Analytics for a Better World Institute
Analytics for a Better World Institute

De missie van Analytics for a Better World Institute.

🌏Ontwikkelingshulp
🌱 Start-up fase
📍 Amsterdam

Tegenwoordig dragen data & analytics significant bij aan het succes van bedrijven. Onze visie is dat analytics dezelfde potentie heeft om ook humanitaire en maatschappelijke problemen op te lossen, zoals hongersnood of klimaatproblemen. De tijd is rijp om deze kracht ook in te zetten om de grootste maatschappelijke problemen op te lossen waar de mensheid mee wordt geconfronteerd. Wij werken nauw samen met NGO's om deze doelen te kunnen bereiken.

Lees meer

Professionals over Analytics for a Better World Institute

Olga 👐 Flexibele Design ondersteuning

Olga
They were very accessible and nice people to work with.