Lucas Sankey Wm6rj6yitvs Unsplash

Onepager website in Wordpress

Organisatie in het kort

Allemans

Iedereen heeft een talent. Maar helaas heeft niet iedereen dezelfde kansen. Wij helpen gepassioneerde nieuwkomers, jongeren en startende ondernemers op weg naar betekenisvol werk en inkomen, passend bij hun talent.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Kunst en cultuur

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Dankzij jou krijgt Allemans een vliegende start, doordat onze heldere website fondsen en gepassioneerde talenten weet aan te trekken.

Maartje Schel

Maartje Schel

Allemans

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Wij zijn een sociale onderneming in opstartfase, zonder website maar met vastgelegde URL. Omdat de locatie op dit moment nog verbouwd wordt (en er dus nog geen foto's gemaakt kunnen worden), hebben we behoefte aan een tijdelijke one-page website waarop het concept helder staat uitgelegd. Het doel voor nu is ondersteuning bieden bij fondsenwerving, netwerk opbouwen en werven van talenten.

Hier zijn we naar op zoek

  • Een nieuwe one pager website in Wordpress op basis van onze huisstijl met donatieknop op website, contactinformatie, standaard contentpagina en achtergrond verhaal.
  • Uitleg/training over Wordpess zodat wij zelf de website up-to-date kunnen houden en kunnen vullen met content.
  • Advies over gebruiksvriendelijkheid.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een webdesigner die onze nieuwe website, gekozen uit een Wordpress Thema, kan vormgeven en inrichten in Wordpress. Benodigd: ervaring met het ontwerpen van websites en het implementeren van een Wordpress Thema's.

  • We hebben een WordPress-thema gekozen om mee te werken en zoeken een webdesigner om deze te implementeren.
  • Als webdesigner weet je hoe een goede Wordpress website is vormgegeven.
  • Je hebt de vaardigheden om een Wordpress website succesvol te lanceren.
🔧 Web Development
💻 Wordpress Websites

Dit hebben we al in huis

  • De doelgroep(en) die we willen bereiken met onze website.
  • Globale content.

Allemans
Allemans

De missie van Allemans.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌱 Start-up fase
📍Tilburg

Talenten met passie maar zonder toegang tot de juiste faciliteiten, daarvoor is Allemans de brug. Nieuwkomers, schoolverlaters, startende ondernemers en buurtbewoners krijgen de kans hun dromen te realiseren. Wij delen onze plek, faciliteiten en netwerk en organiseren activiteiten. Brengen verbindingen tot stand en verhalen tot leven. Onze bijdrage aan gelijke kansen in een inclusieve samenleving.

Lees meer

Professionals over Allemans

Charlotte 👐 Onepager website in Wordpress

9ea9b5e7-7991-418e-ae93-8b5b0267d5df
💛
rating-stars

"Was een fijne samenwerking! Maartje is een vrolijke, enthousiaste en positieve persoon, ook wanneer het even tegenzat met derden waar we van afhankelijk waren. Ondanks dat het een eenvoudige website was, heb ik er zelf ook weer van geleerd, dit keer op het gebied van donatieplugins voor WordPress. Blij dat ik stichting Allemans heb kunnen helpen op deze manier!"

Charlotte