Allemans-photo
Allemans

Allemans

Iedereen heeft een talent. Maar helaas heeft niet iedereen dezelfde kansen. Wij helpen gepassioneerde nieuwkomers, jongeren en startende ondernemers op weg naar betekenisvol werk en inkomen, passend bij hun talent.

Allemans in actie.

🎯

Social enterprise

🌈

Diversiteit en inclusiviteit

💛

1 teamlids

Mijlpalen

Onze missie

Contact

  • Een kleinschalig, regionaal initiatief omdat wij geloven dat (juist!) elke druppel op die gloeiende plaat telt.
  • Allemans is gevestigd in een monumentale Vlaamse schuur van 200 jaar oud in het buitengebied van Tilburg. Een inspirerende omgeving in het groen.
  • DELEN | De Vlaamse schuur en alle op het erf aanwezige faciliteiten mogen gebruikt worden, zoals het oude bakhuis met houtoven, de moes- en pluktuin, een 19e eeuws weefgetouw en naaimachines, grote keuken met professionele apparatuur en fruitboomgaard. Allemans organiseert zelf activiteiten maar biedt ook andere sociaal ondernemers en maatschappelijke initiatieven de mogelijkheid om hier gebruik van te maken.
  • LEREN | Allemans is ook te huur als vergaderlocatie voor bedrijven en als B&B. De familiekamer en de vergaderruimte worden gerund door statushouders en jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op deze manier krijgen zij de kans in een veilige en kleinschalige omgeving hun talenten en ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.
  • VERBINDEN | Door lokale ondernemers en buurtbewoners te betrekken, proberen we verbinding te stimuleren: het contact tussen mensen die een kans verdienen en hem allang gepakt hebben te bevorderen.
  • Er wordt nog volop verbouwd en Allemans zal naar verwachting najaar 2021 haar deuren open. Je helpt dus letterlijk mee om deze sociale onderneming vanaf de grond op te bouwen!

Professionals over Allemans

Charlotte 👐 Onepager website in Wordpress

9ea9b5e7-7991-418e-ae93-8b5b0267d5df
💛
rating-stars

"Was een fijne samenwerking! Maartje is een vrolijke, enthousiaste en positieve persoon, ook wanneer het even tegenzat met derden waar we van afhankelijk waren. Ondanks dat het een eenvoudige website was, heb ik er zelf ook weer van geleerd, dit keer op het gebied van donatieplugins voor WordPress. Blij dat ik stichting Allemans heb kunnen helpen op deze manier!"

Charlotte