Lucas Sankey Wm6rj6yitvs Unsplash

Onepager website in Wordpress

Profiel vrijwilliger

Een webdesigner die onze nieuwe website, gekozen uit een Wordpress Thema, kan vormgeven en inrichten in Wordpress. Benodigd: ervaring met het ontwerpen van websites en het implementeren van een Wordpress Thema's.

Ervaring met:

  • Webdesign

Organisatie in het kort

Iedereen heeft een talent. Maar helaas heeft niet iedereen dezelfde kansen. Wij helpen gepassioneerde nieuwkomers, jongeren en startende ondernemers op weg naar betekenisvol werk en inkomen, passend bij hun talent.

  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Duurzaamheid, natuur en milieu
  • Kunst en cultuur

Project details

💒 Allemans

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Dankzij jou krijgt Allemans een vliegende start, doordat onze heldere website fondsen en gepassioneerde talenten weet aan te trekken.
Maartje Schel
Geschreven door Maartje Schel van Allemans

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij zijn een sociale onderneming in opstartfase, zonder website maar met vastgelegde URL. Omdat de locatie op dit moment nog verbouwd wordt (en er dus nog geen foto's gemaakt kunnen worden), hebben we behoefte aan een tijdelijke one-page website waarop het concept helder staat uitgelegd. Het doel voor nu is ondersteuning bieden bij fondsenwerving, netwerk opbouwen en werven van talenten.

Wat hebben we nodig?

  • Een nieuwe one pager website in Wordpress op basis van onze huisstijl met donatieknop op website, contactinformatie, standaard contentpagina en achtergrond verhaal.
  • Uitleg/training over Wordpess zodat wij zelf de website up-to-date kunnen houden en kunnen vullen met content.
  • Advies over gebruiksvriendelijkheid.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • De doelgroep(en) die we willen bereiken met onze website.
  • Globale content.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Allemans
Allemans

De missie van Allemans.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌱 Start-up fase
📍Tilburg

Talenten met passie maar zonder toegang tot de juiste faciliteiten, daarvoor is Allemans de brug. Nieuwkomers, schoolverlaters, startende ondernemers en buurtbewoners krijgen de kans hun dromen te realiseren. Wij delen onze plek, faciliteiten en netwerk en organiseren activiteiten. Brengen verbindingen tot stand en verhalen tot leven. Onze bijdrage aan gelijke kansen in een inclusieve samenleving.

Lees meer

Professionals over Allemans

Charlotte 👐 Onepager website in Wordpress

Charlotte
Was een fijne samenwerking! Maartje is een vrolijke, enthousiaste en positieve persoon, ook wanneer het even tegenzat met derden waar we van afhankelijk waren. Ondanks dat het een eenvoudige website was, heb ik er zelf ook weer van geleerd, dit keer op het gebied van donatieplugins voor WordPress. Blij dat ik stichting Allemans heb kunnen helpen op deze manier!