Mhrezaa Uhpp Qtlfqa Unsplash

Flexibele copywriting ondersteuning

Profiel vrijwilliger

Een Copywriter of communicatie-specialist die ons voor een bepaalde periode kan ondersteunen met verschillende teksten voor onze communicatie-activiteiten. Benodigd: ervaring met het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld campagnes.

Ervaring met:

  • Copywriting

Organisatie in het kort

Stichting Al-Ayn helpt weeskinderen aan een betere toekomst en bestrijdt op deze manier armoede in Irak. Wij geloven dat elk kind, ongeacht waar hij of zij geboren wordt een toekomst verdient. Het is tijd om levens te veranderen!

  • Kind en gezin
  • Armoede
  • Ontwikkelingshulp

Project details

💒 Al-Ayn For Social Care

⏱️ 20-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Via de verschillende folders weten onze potentiële donateurs ons te vinden & kunnen we met jouw heldere teksten een goede indruk achterlaten!
Hassan Jaafar
Geschreven door Hassan Jaafar van Al-Ayn For Social Care

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Onze flyers zijn in 2019 opgemaakt door onze reclamebureau. Het wordt tijd om hier opnieuw naar te kijken. Van verschillende donateurs kregen wij namelijk de feedback dat de teksten te lang zijn en niet altijd even duidelijk zijn. Heb jij een scherpe pen en weet je onze teksten overtuigend over te brengen? Schrijf je dan in!

Wat hebben we nodig?

  • Flexibele copywriting ondersteuning voor een periode van 2 tot 3 maanden, voor het herschrijven van onze bestaande flyers/folders.
  • Hulp bij het schrijven van verschillende teksten voor online/offline gebruik, zoals: berichten, marketing materials, uitnodiging, social post etc.
  • Sparren over de creatieve invulling van de teksten.
  • Samenwerkingsvorm in overleg, zoals: max. aantal uren beschikbaar, bepaalde deliverables met opleveringsdatum.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Een teamlid dat betrokken is en inhoudelijk weet wat er in de teksten moet terugkomen.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Al-Ayn For Social Care
Al-Ayn For Social Care

De missie van Al-Ayn For Social Care.

👪Kind en gezin
🌿 Groeiende fase
📍Rijswijk

Stichting Al-Ayn voorziet weeskinderen in Irak in hun levensbehoeften. Dit doen wij d.m.v. huisvesting, kleding, financiën, maar ook educatie en psychische hulp. We willen hiermee een nieuwe toekomst creëren voor de weeskinderen, hun families en Irak. Alle weeskinderen krijgen de begeleiding die zij verdienen.

Lees meer