3. Impact Gezondheidswerker Helpt Kinderen Medicatie Nemen In Uganda

UX Advies over website

Profiel vrijwilliger

Een User Experience Designer die een digitaal product kan evalueren op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, in de vorm van een expert review. Benodigd: ervaring met het verbeteren van digitale producten zoals websites, apps of platformen.

Ervaring met:

  • UX

Organisatie in het kort

Met de steun van trouwe supporters en donateurs zetten we ons in voor iedereen die met hiv en aids te maken heeft. In Nederland en in de rest van de wereld. We gaan voor een wereld zonder hiv en aids.

  • Gezondheid en ziektebestrijding
  • Ontwikkelingshulp
  • Wetenschap en onderzoek

Project details

💒 Aidsfonds

⏱️ 16 tot 20 uur, binnen 4 weken - Op locatie en/of vanaf huis

Een beter toegankelijke kennis website helpt onze bezoekers om sneller relevante info en materialen te vinden. Hiermee kunnen zij hun werk en inzet rondom hiv en aids versterken en zo de internationale aidsbestrijding versnellen. Zo bereiken we samen het einde van aids.
Maureen Sellmeijer
Geschreven door Maureen Sellmeijer van Aidsfonds

Project­omschrijving

Wat hebben wij nodig. 

 

Wat we al hebben. 
Waarom is dit project van waarde.

Aidsfonds.org is de fundering in onze communicatie. In vrijwel al onze uitingen verwijzen we naar deze site. Goede navigatie en duiding is cruciaal om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste info te begeleiden. Daar hebben we hulp bij nodig, omdat wij daar zowel expertise, tijd als budget voor missen.

Goed om te weten. 

Aidsfonds.org is 1,5 jaar geleden ontwikkeld en bedoeld voor al ons internationale werk. We hebben meerdere internationale programma’s en projecten, en alles bij elkaar is het veel informatie. Door deze veelheid aan info, wensen vanuit de programma’s en de complexiteit van ons werk, is er niet een voor de bezoeker duidelijke hiërarchie. Dit maakt het lastig om je weg te vinden in het aanbod, en voor ons om content uit te lichten.  

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Aidsfonds
Aidsfonds

De missie van Aidsfonds.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
📍Amsterdam

Aidsfonds bestaat al meer dan 30 jaar. Het begon ooit met het uitdelen van kerstpakketten aan Amsterdammers met aids. Inmiddels zijn we in tientallen landen actief. We zetten ons in voor de mensen die de epidemie het hardst treft. Volgens ons heeft iederéén recht op goede zorg, wij maken geen onderscheid. Medicijnen om met hiv in leven te blijven zijn er, helaas krijgen ruim 15 miljoen mensen met hiv deze medicijnen niet. Dat vinden wij onacceptabel. Bovendien is er nog altijd geen geneesmiddel. Daarom blijven we investeren in wetenschappelijk onderzoek.

Een wereld zonder aids is alleen mogelijk als iedereen op de wereld toegang heeft tot goede preventie, hiv-testen en behandeling. Met jouw hulp komt een wereld zonder aids dichterbij.

Lees meer