6883325e-7755-414b-9589-2b81a38fbf92

Fotoshoot op locatie

Profiel vrijwilliger

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van de activiteiten en processen van de organisatie. Benodigd: eigen apparatuur.

Ervaring met:

  • Foto

Organisatie in het kort

Toegankelijkheid wordt vaak als abracadabra gezien: onbegrijpelijk vinden wij. Abra bouwt software en geeft advies om digitale toegankelijkheid voor iedereen begrijpelijk te maken. Zo kunnen alle mensen, ook met een beperking, digitaal meedoen.

  • Innovatie
  • Welzijn
  • Mensenrechten

Project details

💒 Abra

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel op locatie

🏁 We kunnen direct starten

Met onze nieuwe bedrijfskleding kunnen we nog beter laten zien wie we zijn en wat we doen. Met inspirerende foto's van ons kunnen we op onze socials en website nog meer impact maken!
Paul van Workum
Geschreven door Paul van Workum van Abra

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Vorig jaar hebben we een fotoshoot gehouden met als resultaat erg mooie foto's die we nog steeds op social media gebruiken. Maar met de verdere professionalisering van Abra willen we ook meer beeldmateriaal hebben. Ook hebben we onlangs nieuwe bedrijfskleding, wat leuk zou zijn als we dit ook kunnen laten zien.

Wat hebben we nodig?

  • Een fotoshoot van het team, welke we kunnen gebruiken voor onze website en social media.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Een locatie waar we de foto's kunnen nemen: naast Utrecht centraal hebben we ons kantoor in het Beatrix gebouw (JIM). Dat is een erg mooie plek waar we de fotoshoot kunnen organiseren.
  • Datum in overleg.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Abra
Abra

De missie van Abra.

💡Innovatie
🌿 Groeiende fase
📍Utrecht

Abra bouwt aan de missie: "Iedereen appt" met software en kennis. Wij maken toegankelijkheid van apps begrijpelijk. We leveren expertise en ontwikkelen zelf ook software hiervoor. Kennis delen we gratis via Stichting Appt op www.appt.org, de gratis trainingen of via het handboek toegankelijkheid. Daarnaast bouwen we apps die toegankelijkheid versnellen, bijvoorbeeld meldpunt app Ontoegankelijk.

Lees meer