Yura Fresh Xezxeh Fieu Unsplash

Adverteren in Google met Google Grants

Profiel vrijwilliger

Een marketeer die, binnen de regels van Google Grants, een effectieve Ads campagne kan opzetten. Benodigd: bekend met de voorwaarden van Google Grants.

Ervaring met:

  • SEA

Organisatie in het kort

Toegankelijkheid wordt vaak als abracadabra gezien: onbegrijpelijk vinden wij. Abra bouwt software en geeft advies om digitale toegankelijkheid voor iedereen begrijpelijk te maken. Zo kunnen alle mensen, ook met een beperking, digitaal meedoen.

  • Innovatie
  • Welzijn
  • Mensenrechten

Project details

💒 Abra

⏱️ 4-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen direct starten

Screenreader.app is een app waar blinden de schermlezer kunnen leren. Sinds kort met succes internationaal gelanceerd zonder promotie, wat zal adwords ons kunnen brengen? Wij denken dat we nog meer blinden kunnen bereiken!
Paul van Workum
Geschreven door Paul van Workum van Abra

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We willen de screenreader.app graag promoten. De afgelopen maanden al 3500 downloads, en dat zonder promotie! Dus we denken dit aanzienlijk te kunnen vergroten met Google Ads. We hebben alleen zelf de skills niet om dit op te tuigen. Heb jij deze wel? Mooi! Dan hopen we jouw inschrijving snel te zien.

Wat hebben we nodig?

  • Een effectieve Ads-campagne (binnen de regels van Google Grants) met een maandelijks advertentietegoed van €10.000.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Toelating tot het Google Grants programma en setup van het account.
  • Een Google Ads account.
  • Een Google Analytics account.
  • www.screenreader.app waar naartoe gelinkt kan worden. Of direct naar de downloadpagina's van de apps.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Abra
Abra

De missie van Abra.

💡Innovatie
🌿 Groeiende fase
📍Utrecht

Abra bouwt aan de missie: "Iedereen appt" met software en kennis. Wij maken toegankelijkheid van apps begrijpelijk. We leveren expertise en ontwikkelen zelf ook software hiervoor. Kennis delen we gratis via Stichting Appt op www.appt.org, de gratis trainingen of via het handboek toegankelijkheid. Daarnaast bouwen we apps die toegankelijkheid versnellen, bijvoorbeeld meldpunt app Ontoegankelijk.

Lees meer

Professionals over Abra

Ruben 👐 Marketing advies

Ruben
Toegankelijkheid is superbelangrijk en wordt veel te vaak niet serieus genomen. Abra maakt toegankelijkheid urgent en - pun intended - toegankelijk. Waardevolle instructies en een enorme database via stichting Appt, een meldpunt, noem maar op.

Hans 👐 Marketing advies

Hans
Fijn samengewerkt met Paul aan de aanscherping van Abra's strategie. In goed overleg en met goede challenges tot een mooi resultaat genomen.