Help goede doelen met jouw strategische visie

Wil jij net als 20.000+ andere professionals goede doelen helpen met flexibele vrijwilligersprojecten?
Maak een account aan en ontdek direct welke skill-based vrijwilligersprojecten bij jou passen ⚡

💌 Begin met het doorgeven van je e-mail

Jouw strategie kan de wereld veranderen 🌍

Daarom staan een heleboel maatschappelijke organisaties te springen om jouw hulp. Gelukkig zijn er al duizenden designers en andere professionals die via ons platform hun steentje bijdragen aan een betere wereld. Dit is waarom:

📈 Ontwikkel jezelf

Verbeter je skills, verbreed je portfolio of word eindelijk de wereldverbeteraar die je altijd wilde zijn.

🗓 Wanneer het jou uitkomt.

Korte projecten. Interim rollen. Voor ieder wat wils. Zo kan je goed doen combineren met je vaste opdrachten en drukke agenda.

🤝 We doen het samen.

Leer inspirerende mensen, organisaties en vakgenoten kennen, die allemaal bij willen dragen aan een betere wereld.

Een goed doel helpen.

Hoe werkt dat?

1. Aanmelden

Laat ons weten wie je bent en welke skills je wilt inzetten om te helpen. Zo gebeurd. Beloofd.

2. Kies een project

Bekijk onze strategie projecten en schrijf je in op een leuk vrijwilligersproject wat aansluit bij je interesses.

3. Word gematcht

Ideale match? Dan stellen we jullie digitaal aan elkaar voor. Het begin van iets moois!

Strategische projecten.

Een tipje van de sluier.

Deze strategen gingen je voor.

Mooie samenwerkingen.

Karlijn & Stichting Onbeperkt Genieten

KB
Het was erg fijn samenwerken met Iris van Stichting Onbeperkt Genieten. Ze is ontzettend bevlogen en gepassioneerd in haar werk voor deze bijzondere stichting. De creatieve ideeën waren er al, maar het was leuk om die ideeën richting te geven en aan te vullen vanuit het communicatie- en contentvak.

Ruben & Dierenambulance

RB
Ik was al een tijdje op zoek naar passend vrijwilligerswerk. Het projectmatige werkt echt perfect voor mij. Ik kies mijn eigen projecten wanneer ik de tijd heb. Toffe samenwerkingen!

Hermen & Wedowe

HB
De samenwerking met Aiman van Wedowe was erg fijn! We zijn begonnen met een reeks strategische workshops. We hebben veel werk verzet, en daarnaast ook een erg fijne band opgebouwd waarbij we elkaar hebben geïnspireerd. Ons project is nu klaar, maar we blijven in contact!

Een strategie project uitgelicht. 🌱

Lena doneerde Millieudefensie een kennissessie trends in communicatie. Zo weten ze nu meer over welke trends er spelen, maar ook wat ze kunnen doen om deze te gebruiken om de communicatie te verbeteren.

 

Benieuwd naar de ervaring van Lena? Lees hier meer

Waarom geven mensen aan goede doelen?

🙂 Een steentje bijdragen geeft een goed gevoel. 

🛠 Ontwikkel je skills met bijzondere projecten.

🔥 Ontmoet nieuwe mensen en vergroot je netwerk.  

🤲 Wie goed doet, goed ontmoet. Karma punten sparen.

🌍  Draag bij aan goede doelen als de Voedselbank, Green Side, Stichting ALS, Aidsfonds en Right to play met jouw creaties.

Veelgestelde vragen.

Die beantwoorden we met liefde.

Hoe werkt een project via De Nieuwe Gevers als strateeg?

Wanneer je een mooi project hebt gevonden wat bij je past kan je je gemakkelijk inschrijven. Inschrijven duurt een paar minuutjes. Als er een match tussen jou en de organisatie is start je project. Vanaf dit moment kan jij zelf invulling geven aan hoe je het project aanpakt. Wel hebben wij verschillende tools ontwikkelt om jou op weg te helpen mocht je dit nodig hebben (bijv. onze handige kick-off template). Ook mag je ons altijd een berichtje sturen. We helpen graag. 

Wat voor soort maatschappelijk organisaties hebben toegang tot De Nieuwe Gevers?

Binnen ons platform helpen wij diverse initiatieven. In de kern komt het neer op een punt: Iedereen die goed doet. Goede doelen, bewoners-initiatieven, non-profits, stichtingen, culturele initiatieven en sociale ondernemingen met een duidelijke maatschappelijke meerwaarde.

Wat voor soort maatschappelijk organisaties hebben toegang tot De Nieuwe Gevers?

Binnen ons platform helpen wij diverse initiatieven. In de kern komt het neer op een punt: Iedereen die goed doet. Goede doelen, bewoners-initiatieven, non-profits, stichtingen, culturele initiatieven en sociale ondernemingen met een duidelijke maatschappelijke meerwaarde.

Hoe lang duurt een project als strateeg?

Dat verschilt per project. De meeste strategie projecten zullen tussen de 4 en 24 uur zijn. Flexibel en eenmalig. Maar er zijn bijvoorbeeld ook korte calls en kan je al met één uurtje impact maken. Zo zijn de projecten goed te combineren met je job of andere bezigheden. Kijk hier voor een overzicht van al onze projecten. 

Wie zijn De Nieuwe Gevers?

Goede vraag. Inmiddels hebben wij al meer dan 3000 mensen mogen aansluiten bij ons netwerk. Van strategen tot designers. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij precies doen.