Help goede doelen met jouw online marketing skills

Wil jij net als 20.000+ andere professionals goede doelen helpen met flexibele vrijwilligersprojecten? Maak een account aan en ontdek direct welke skill-based vrijwilligersprojecten bij jou passen ⚡

💌 Begin met het doorgeven van je e-mail!

 

Jouw online marketing skills kunnen de wereld veranderen 🌍 

Daarom staan een heleboel maatschappelijke organisaties te springen om jouw hulp. Gelukkig zijn er al duizenden online marketeers en andere professionals die via ons platform hun steentje bijdragen aan een betere wereld. Dit is waarom:

📈 Ontwikkel jezelf

Verbeter je skills, verbreed je portfolio of word eindelijk de wereldverbeteraar die je altijd wilde zijn.

🗓 Wanneer het jou uitkomt.

Korte projecten. Interim rollen. Voor ieder wat wils. Zo kan je goed doen combineren met je vaste opdrachten en drukke agenda.

🤝 We doen het samen.

Leer inspirerende mensen, organisaties en vakgenoten kennen, die allemaal bij willen dragen aan een betere wereld.

Flexibel vrijwilligerswerk als online marketeer. 

Zo werkt het.

1. Meld je aan

Geef ons aan wie je bent, welke skills je graag wilt inzetten en waar je interesses liggen. Duurt niet lang. Beloofd.

2. Kies een project

Ontdek de soorten vrijwilligerswerk waar online marketing skills gevraagd worden. Chat met organisaties en doe projecten die precies bij jou passen. 

3. Word gematcht

Is er een match? Dan stellen we jullie digitaal aan elkaar voor. Ready, set, go. 

Een aantal online marketing projecten.

Slechts een tipje van de sluier.

Deze online marketeers gingen je voor.

Waar wij het voor doen.

Roeland & Het Gehandicapte Kind

Roeland
Ik heb super fijn samengewerkt met de marketing afdeling en zo, voor mijn gevoel, ook echt kunnen helpen. Inmiddels steun ik ze ook nog op andere vlakken en ik hoop dit nog lang te mogen doen!

Roemer & Defence for Children

4
Tirsa en Celine waren enthousiast over nieuwe ideeën, zorgden voor de juiste content en waren fijn om mee te werken en samen hebben we een mooie campagne kunnen neerzetten!

Waarom geven mensen aan goede doelen?

🙂 Een steentje bijdragen geeft een goed gevoel. 

🛠 Ontwikkel je skills met bijzondere projecten.

🔥 Ontmoet nieuwe mensen en vergroot je netwerk.  

🤲 Wie goed doet, goed ontmoet. Karma punten sparen.

🌍  Draag bij aan goede doelen als de Voedselbank, Green Side, Stichting ALS, Aidsfonds en Right to play met jouw creaties.

Veelgestelde vragen.

Beantwoorden we met liefde.

Hoe werkt een project via De Nieuwe Gevers als online marketeer?

Wanneer je een mooi online marketing of ander project hebt gevonden kan je gemakkelijk inschrijven. Inschrijven duurt een paar minuutjes. Als er een match tussen jou en de organisatie is, start je project. Vanaf dit moment kan jij zelf invulling geven aan hoe je het project aanpakt. Wel hebben wij verschillende tools ontwikkelt om jou op weg te helpen mocht je dit nodig hebben (bijv. onze handige kick-off template). Ook mag je ons altijd een berichtje sturen. We helpen je graag. 

Wat voor soort maatschappelijk organisaties hebben toegang tot De Nieuwe Gevers?

Binnen ons platform helpen wij diverse initiatieven. In de kern komt het neer op een punt: Iedereen die goed doet. Goede doelen, bewoners-initiatieven, non-profits, stichtingen, culturele initiatieven en sociale ondernemingen met een duidelijke maatschappelijke meerwaarde.

Maakt het uit waar ik woon als ik vrijwilligerswerk als online marketeer wil doen?

Doorgaans is vrijwilligen als online marketeer via De Nieuwe Gevers flexibel, en kan het waar jij dat maar wilt. Of je in Bali woont, een hut op Ameland, of het centrum van Utrecht. Zolang communiceren mogelijk is, kan het allemaal. Een enkel project kan op locatie zijn, dit is dan aangegeven bij het project.

Hoe lang duurt een online marketing project?

Dat verschilt per project. De meeste online marketing projecten zullen tussen de 4 en 24 uur zijn. Flexibel en eenmalig. Maar zo zijn er bijvoorbeeld ook korte calls en kan je al met één uurtje impact maken. Zo zijn de projecten goed te combineren met je job of andere bezigheden. Kijk hier voor een overzicht van al onze projecten. 

Wie zijn De Nieuwe Gevers?

Goede vraag. Inmiddels hebben wij al meer dan 12000 mensen mogen aansluiten bij ons netwerk. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij precies doen. 

Ik ben helemaal geen online marketeer.

Dat kan. Dat betekent dat wij ook opzoek moeten naar een nieuwe. Gelukkig hebben wij ook voor copywriters, designers, strategen en andere vakgebieden mooie projecten. Hier kan je ze vinden :)