Maak impact als marketing professional.

Help goede doelen groeien. Flexibel vrijwilligerswerk met je skills. 

Aanmelden

 

Doneer je marketing skills 

De Nieuwe Gevers is een community van 20.000+ professionals die met hun skills een goed doel helpen. Copywriters, strategen, marketeers, social media experts, creators & meer geven waar zij goed in zijn. 

Flexibel vrijwilligerswerk.

Hoe werkt dat?

1. Meld je aan

Laat weten wie je bent en welke skills je wilt inzetten voor vrijwilligerswerk. Duurt een minuutje. Beloofd.

2. Kies een project

Ontdek al onze goede doelen projecten en kies een project wat bij je past.

3. Word gematcht

Ben jij de perfecte match, dan stellen we jullie digitaal aan elkaar voor. Ready, set, go. 

Marketing en communicatie projecten.

Een steentje bijdragen. Niet slecht. 

Deze vakgenoten gingen je voor.

Zijn we trots op.

Karlijn & Stichting Onbeperkt Genieten

KB
Het was erg fijn samenwerken met Iris van Stichting Onbeperkt Genieten. Ze is ontzettend bevlogen en gepassioneerd in haar werk voor deze bijzondere stichting. De creatieve ideeën waren er al, maar het was leuk om die ideeën richting te geven en aan te vullen vanuit het communicatie- en contentvak.

Yannick & NatuurWijs

8
Het was fijn samenwerken met Natuurwijs. Communicatie voorafgaand aan de training was goed, en de aanwezigen waren erg enthousiast en luisterde aandachtig naar het hele verhaal. De verwachtingen zijn vanuit beide kanten nagekomen, wat heeft gezorgd voor een prettige ervaring!

Een marketing project uitgelicht. 🌱

Tamara hielp Stichting ALS Nederland met het maken van een toolkit met alle tekstuele benodigdheden voor nieuwe marketing campagnes. Zo kunnen in de toekomst nog meer mensen de organisatie supporten!

Benieuwd naar de ervaring van Tamara? Lees hier meer. 

Ook je marketing expertise bijdragen?

 

Wat leuk vrijwilligerswerk je kan brengen. 

 

🙂 Iemand anders helpen laat je simpelweg goed voelen. 

🛠 Ontwikkel je marketing skills met nieuwe projecten.

🔥 Leer nieuwe mensen kennen en breid je netwerk uit. 

🤲 Wie goed doet, goed ontmoet. Free karma points.

🌍  Help mooie doelen als ALS, Aidsfonds, Trees for All & NL Cares.

Veelgestelde vragen van marketing professionals.

Beantwoorden we met liefde.

Hoe werkt een project via De Nieuwe Gevers als marketeer?

Wanneer je een mooi project hebt gevonden kan je gemakkelijk inschrijven. Inschrijven duurt een paar minuutjes. Als er een match tussen jou en de organisatie start je project. Vanaf dit moment kan jij zelf invulling geven aan hoe je het project aanpakt. Wel hebben wij verschillende tools ontwikkelt om jou op weg te helpen mocht je dit nodig hebben (bijv. onze handige kick-off template). Ook mag je ons altijd een berichtje sturen. We helpen graag. 

Wat voor soort maatschappelijk organisaties hebben toegang tot De Nieuwe Gevers?

Binnen ons platform helpen wij diverse initiatieven. In de kern komt het neer op een punt: Iedereen die goed doet. Goede doelen, bewoners-initiatieven, non-profits, stichtingen, culturele initiatieven en sociale ondernemingen met een duidelijke maatschappelijke meerwaarde.

Maakt het uit waar ik woon als ik wil vrijwilligen als marketeer?

Doorgaans is vrijwilligerswerk als marketeer via De Nieuwe Gevers flexibel, en kan het waar jij dat maar wilt. Of je in Bali woont, een hut op Ameland, of het centrum van Utrecht. Zolang communiceren mogelijk is, kan het allemaal. Een enkel project kan op locatie zijn, dit is dan aangegeven bij het project.

Hoe lang duurt een project als marketeer?

Dat verschilt per project. De meeste communicatie projecten zullen tussen de 4 en 24 uur zijn. Flexibel en eenmalig. Maar zo zijn er bijvoorbeeld ook korte calls en kan je al met één uurtje impact maken. Zo zijn de projecten goed te combineren met je job of andere bezigheden. Kijk hier voor een overzicht van al onze projecten. 

Wie zijn De Nieuwe Gevers?

Goede vraag. Inmiddels hebben wij al meer dan 12000 mensen mogen aansluiten bij ons netwerk. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij precies doen.