De gezichten achter De Nieuwe Gevers

Wij stelden elkaar deze drie vragen

Wat doe je bij De Nieuwe Gevers?
Waarom kom jij hiervoor met een lach je bed uit?
Kan je ons een klein geheimpje verklappen?

Stijn Tupan

(heeft tijdelijk geen bijnaam)

Mede oprichter en klant- en relatiebeheer

 

🔥 Wat: Dagelijks op zoek naar toffe goede doelen of sociale ondernemingen die zich bij ons aansluiten.

💛 Waarom: Het enthousiasme van goede doelen, professionals en ieder ander die geloven dat wij samen iets moois kunnen bijdragen.

🤫 Geheimpje: Ik slaap nu tussen 35 verhuisdozen: de complete platencollectie van mijn opa. Deze platenwinkel met 5000 jazz- en blues-hitjes is nu tijdelijk mijn extra parttime baan.

 

Een plaat nodig? Help Stijn:

stijn@denieuwegevers.nl

Julian Hoogendoorn

aka King Julian

Oprichter

 

🔥 Wat: Ik geef samen met het team richting aan wie we zijn, waar we naar toe willen en vooral hoe we daar naartoe komen.

💛 Waarom: Ik krijg energie van maken en mensen. Een extra grote lach dus, omdat ik deze twee kan samenbrengen voor maatschappelijke vooruitgang.

🤫 Geheimpje: Heel eerlijk... ik ben eigenlijk opzoek naar een normaal team.  Eentje zonder koffie-fobies, onverklaarbare Saab-obsessies of een uit de hand gelopen platen-startup. Lijkt het je leuk om ons te helpen? 

juul@denieuwegevers.nl

Maurizio Camporelli

aka V3nk3l

Mede oprichter en Chef Techniek

 

🔥 Wat: Ik zorg er samen met Michiel voor dat er een platform wordt gebouwd dat op een slimme manier de professionals aan de goede doelen koppelt.

💛 Waarom: Het is ontzettend gaaf om mijn technische skills in te kunnen te zetten voor iets dat de wereld een stukje beter maakt.

🤫 Geheimpje: Het leven is te kort voor slechte koffie, dus daarom besteed ik iedere ochtend 10 minuten aan het bereiden van een fantastische cappuccino. La dolce vita! :-)

 

Behoefte aan echt goede koffie?

maurizio@denieuwegevers.nl

Michiel Peters

aka Mister Schnell

Wizzkid en Front-end Magician

 

🔥 Wat: Ik doe m'n best om samen met Maurizio onze ideeën om te zetten naar code waardoor een professional makkelijk een goed doel kan helpen.

💛 Waarom: Om met een super team te werken aan een geweldig platform. Helpen met wat ik kan, daar word ik blij van. 

🤫 Geheimpje: Ik ben supertrots op, en blij met mijn oude Saab 9-3 en kan eigenlijk niet uitleggen waarom.Rij jij ook trots een Saab? 

michiel@denieuwegevers.nl

Tim de Kok

oa aka Timmy Tosti, Tim van Finance, Tim van HR en Timmy Tooling

Mede oprichter, Data, Development, Finance, HR en Airtable Master (Als je het hem vraagt is hij de Oprichter)

 

Tim is helaas te druk om deze vragen te beantwoorden. Jammer, maar ook wel weer mooi. Goed bezig Tim!

 

Mocht je vragen hebben, over wat dan ook:

tim@denieuwegevers.nl

Max Buwalda

aka Appa

Customer Success Manager

 

🔥 Wat: Ik ben customer succes manager.

💛 Waarom: Omdat ik elke dag onze klanten blij mag maken. Zij blij + ik blij = lachende Max.

🤫 Geheimpje: Ik heb een verslaving aan planten (90+) 🌱

 

Voor al je plantenproblemen, contact Max:

max@denieuwegevers.nl

Annabel Pieren

aka Bel (van het liedje)

Content & growth marketeer

 

🔥 Wat: Ik bedenk creatieve campagnes, ludieke acties en relevante inhakers voor meer naamsbekendheid en waardevolle matches!

Ohja en ik ben de kantoor stuiterbal en soundmixer.

💛 Waarom: Omdat ik met mijn creativiteit de wereld wil verbeteren!

🤫 Geheimpje: Geheimpjes?! Ik ben een open boek! Maar vooruit; ik ben gezegend met een 360° onderkin die ik maar al te graag laat zien, ben bezig met het schrijven van een fantasy boek, kan eigenlijk helemaal geen ukulele spelen en wil later een varken wat Pien heet.

 

Even brainstormen met Annabel? Hit her up!

annabel@denieuwegevers.nl

Jelle van den Dries

aka Mr Krokantje

Impact consultant

 

🔥 Wat: Ik ben werkzaam als Impact Consultant, oftewel Ziggy Zaggy. Ik ga op zoek naar organisaties met een maatschappelijke impact om ze te helpen hun groeiambities te realiseren.

💛 Waarom: My ego is not my amigo! Ik kan een fantastisch platform helpen groeien en tegelijkertijd mijn steentje bijdragen in de maatschappij!

🤫 Geheimpje: Ik heb een heel groot schilderij van mezelf...

 

Misschien wil Jelle een foto sturen van zijn 3x3 schilderij als je het hem lief vraagt...

jelle@denieuwegevers.nl

Samantha van Leuven

aka Momo

Customer Success

 

🔥 Wat: Zoals de naam customer success al zegt, zorg ik ervoor dat de organisaties en de professionals het meest uit het platform halen! Appa + Momo zijn een sterk customer success team🙌

💛 Waarom: Ik vind de impact die onze aangesloten organisaties maken heel mooi. Als ik een klein deel kan bijdragen aan hun impact, dan ben ik gelukkig. 

🤫 Geheimpje: Ik zit het liefst de hele dag in mijn pyjama. Ik wou dat het sociaal geaccepteerd is om hier ook buitenshuis in rond te lopen.

 

Word jij ook blij van Samantha en wil je een babbeltje maken?

samantha@denieuwegevers.nl

Ruben van den Oever

aka de Personal Trainer / Videograaf

Growth Marketing / Data legend

 

🔥 Wat: Gedreven Growth Marketeer die die zijn expertise inzet voor een eerlijke en duurzame samenleving.


💛 Waarom: Marketing onderzoekt wat mensen drijft, wat ze als barrières ervaren en waarvoor ze in beweging komen. Met behulp van marketing kunnen we deze drijfveren herkennen en vertalen naar structurele veranderingen.


🤫 Geheimpje: Babel is eigenlijk mijn baasje... niet andersom.

 

Keertje meedoen met onze weekelijkse bootcamp? Ruben mat je helemaal af!

ruben@denieuwegevers.nl

Fabienne

Fabiënne Wieman

aka de Nomade

Content en Community Manager

 

🔥 Wat: Als Content & Community Manager hoop ik maatschappelijke organisaties te inspireren van alle mogelijkheden om te groeien en professionaliseren. Denk daarbij aan whitepapers, webinars, klantverhalen, enzovoort. Vanaf begin 2023 zal ik ook aan de slag gaan met een community voor onze aangesloten maatschappelijke organisaties, zodat er een plek is om van elkaar te leren.

💛 Waarom: Wat is er mooier dan bij te dragen aan een betere wereld? Super tof dat ik dit nu kan doen via DNG en zo een hele hoop goede doelen vooruit kan helpen 🔥

🤫 Geheimpje: Lastige vraag, want geheimen bewaren kan ik niet. Maar misschien leuk om te weten dat ik (samen met m’n vriend) in een camper woon sinds april 2021 🚐 Sindsdien hebben we al een hele hoop mooie plekken in Europa bezocht. Volgende bestemming? Wintersporten in Oostenrijk!

 

Inspiratie nodig voor een mooie vakantiebestemming in Europa? Fabiënne has got your back!

fabienne@denieuwegevers.nl

Pim Theunisse

aka King of the Streets

Rechterhand finance / Ziggy Zaggy Junior / Allround researcher

 

🔥 Wat: Wat doe ik niet? Ik ben de rechterhand van Prada Djalan bij sales en ben verantwoordelijk voor de boekhouding. Timmy Tosti ondersteunt mij daarin in plaats van ik hem😉.

💛 Waarom: Voor de heerlijke lunch iedere dag weer! En vind het tof om te zien wat voor impact De Nieuwe Gevers maakt en daarbij dus heel veel organisaties helpt!

🤫 Geheimpje: Net als Max ben ik groot fan van planten in mijn kamer! Ik ben ook fan van het verzorgen van planten daarom heb ik op mijn kamer drie cactussen en één kunstplant. De cactus is ondertussen bijna uitgedroogd.

 

Volgens mij moet Pim nog even leren hoe hij een gieter gebruikt, wil jij hem helpen?

pim@denieuwegevers.nl

Pim

Annemarie Struik

aka Ma Tofu

Community Manager


🔥 Wat: Als Community Manager zorg ik ervoor de alle professionals op het DNG platform iets terug krijgen voor hun harde werk bij alle fantastische initiatieven. Onze mensen zijn onze kracht, zonder jullie zijn we niks! Daarom vinden we het belangrijk dat alle nieuwe gevers een mogelijkheid bieden om elkaar te inspireren, van elkaar te leren en samen te groeien.

💛 Waarom: Ik vind het leuk om mensen te verbinden, dus waarom niet een groep van meer dan 8,000 vrijwilligers die graag de wereld een stukje mooier maken?!

🤫 Geheimpje: Mijn vrienden noemen me ook wel Ma Tofu, of dat nu is omdat ik graag met mijn handen vies maak in een moestuintje of omdat ik stiekem droom ik van mijn eigen up-cycle atelier (waar ik oude lappen om tover tot toffe nieuwe items). Verder valt het geiten-wollen-sokken gehalte best mee😜

 

Wil je ook een leuk gehaakt hoedje, of Annemarie helpen een toffe community op te bouwen? Go!

annemarie@denieuwegevers.nl

Bibi Navas Garcia

aka Bieb, de Virologe & Cryptologe.  

Front-end developer

 

🔥 Wat: Mijn passie beoefenen. Afgelopen jaar ben ik er eindelijk achter gekomen dat development dus helemaal mijn ding is. Puzzeltjes oplossen en toffe features bouwen, daar wordt ik zo blij van! Ik ben verantwoordelijk voor het platform, de technische aspecten, de interface. Juul bedenkt het en ik bouw!


💛 Waarom: Omdat dit precies is wat ik altijd heb gewild. Mensen koppelen aan elkaar die willen helpen. Die er zijn voor anderen. De wereld een beetje mooier maken met z'n allen. Net als het team, deze familie<3. Soms tel ik stiekem de uurtjes die ik nog MAG werken, gewoon omdat het zo leuk is.


🤫 Geheimpje: Mijn stijltang gaat altijd mee op reis 🙈

 

Benieuwd of Bibi ook echte dieren in haar leven heeft? Of ligt de website eruit?

bibi@denieuwegevers.nl

Simone Hoogendoorn

aka Chef Kerstpakket

 

🔥 Simone is een oude bekende, goede buur en verre tante van DNG. Ooit werkzaam, maar ondertussen uitgevlogen. Stiekem konden we geen afscheid nemen. Ze mocht langs blijven komen op kantoor als ze 1 taak op haar zou nemen. Na lang onderhandelen zijn we eruit: het jaarlijkse kerstpakket.

 

Ideeën voor ons kerstpakket? Neem even contact op met

simone@denieuwegevers.nl

💛 Ze neemt het heel serieus. Het is letterlijk haar enige verantwoordelijkheid. 

Boy Remmelzwaal

aka Boy to Man

Data & Operations / Wizzkid / Airtable conciërge / dashboard creator


🔥 Wat: Ik haal inzichten uit de data van het platform en automatiseer daarnaast processen waar mogelijk zodat er nog meer goede doelen en professionals gematched kunnen worden.


💛 Waarom: Omdat ik zo samen met een hoop slimme mensen kan bijdragen aan een van de mooiste concepten van Nederland (en vooral ook voor Tim zijn memes).


🤫 Geheimpje: Ik heb een vrij lage alcoholtolerantie...

Crystal Beerman

🔥Wat: In mijn rol als Partnership manager creëer en onderhoudt ik betekenisvolle relaties met bestaande en nieuwe partners. Samen met onze partners help ik maatschappelijke organisaties verder op weg naar het realiseren van hun dromen.

💛 Waarom: I have a dream… en bij De Nieuwe Gevers kan ik met gelijkgestemde die net als ik dromen van een betere wereld, meer positieve impact maken.

🤫 Geheimpje: Ik ben een onwijze food nerd en kook, proef, drink, etc..  alles wat deze mooie aarde te bieden heeft. Maar….. mijn grote liefde is dan toch wel KAAS! Nothing cheesy about that😉

 

Kooktips nodig?

crystal@denieuwegevers.nl

Fleur Olijve

Stagiar Marketing en Design


🔥 Wat: Ik versterk De Nieuwe Gevers op het gebied van marketing en design. Ik maak met DNG te gekke dingen!


💛 Waarom: Ik kom hier met een lach m'n bed voor uit omdat creatief/design echt mijn passie is en ik dit het liefst de hele dag doe. En dat is precies wat ik hier doe 😝 is dat even mooi meegenomen.


🤫 Geheimpje: Een klein geheimpje is dat ik een kleine legoverslaving heb en mij halve huis ongeveer hier vol mee staat 😂

 

Een fotootje van de legocollectie van Fleur?

community@denieuwegevers.nl

Het verbinden van mensen, kennis en kunde voor een wereld die net iets mooier is dan gister.

Onze missie

Foto's zijn gemaakt door onze talentvolle fotograaf en vriend Lennart Koster. 

https://www.doordelenns.nl/

Daarnaast hebben we enorme hulp ontvangen van: