De gezichten achter De Nieuwe Gevers

Wij stelden elkaar deze drie vragen

Wat doe je bij De Nieuwe Gevers?
Waarom kom jij hiervoor met een lach je bed uit?
Kan je ons een klein geheimpje verklappen?

Julian Hoogendoorn

aka King Julian

Oprichter

🔥 Wat: Ik geef samen met het team richting aan wie we zijn, waar we naar toe willen en vooral hoe we daar naartoe komen.

💛 Waarom: Ik krijg energie van maken en mensen. Een extra grote lach dus, omdat ik deze twee kan samenbrengen voor maatschappelijke vooruitgang.

🤫 Geheimpje: Heel eerlijk... ik ben eigenlijk opzoek naar een normaal team.  Eentje zonder koffie-fobies, onverklaarbare Saab-obsessies of een uit de hand gelopen platen-startup.

 

Lijkt het je leuk om ons te helpen? 
juul@denieuwegevers.nl

Stijn Tupan

Mede oprichter en klant- en relatiebeheer

🔥 Wat: Dagelijks op zoek naar toffe goede doelen of sociale ondernemingen die zich bij ons aansluiten.

💛 Waarom: Het enthousiasme van goede doelen, professionals en ieder ander die geloven dat wij samen iets moois kunnen bijdragen.

🤫 Geheimpje: Ik slaap nu tussen 35 verhuisdozen: de complete platencollectie van mijn opa. Deze platenwinkel met 5000 jazz- en blues-hitjes is nu tijdelijk mijn extra parttime baan.

 

Een plaat nodig? Help Stijn:

stijn@denieuwegevers.nl

Bibi Navas Garcia

aka Bieb, de Virologe & Cryptologe.  

Front-end Developer

🔥 Wat: Mijn passie beoefenen. Afgelopen jaar ben ik er eindelijk achter gekomen dat development dus helemaal mijn ding is. Puzzeltjes oplossen en toffe features bouwen, daar wordt ik zo blij van! Ik ben verantwoordelijk voor het platform, de technische aspecten, de interface. Juul bedenkt het en ik bouw!

💛 Waarom: Omdat dit precies is wat ik altijd heb gewild. Mensen koppelen aan elkaar die willen helpen. Die er zijn voor anderen. De wereld een beetje mooier maken met z'n allen. Net als het team, deze familie<3. Soms tel ik stiekem de uurtjes die ik nog MAG werken, gewoon omdat het zo leuk is.

🤫 Geheimpje: Mijn stijltang gaat altijd mee op reis 🙈

 

Benieuwd of Bibi ook echte dieren in haar leven heeft? Of ligt de website eruit?

bibi@denieuwegevers.nl

Tim de Kok

oa aka Timmy Tosti, Tim van Finance, Tim van HR en Timmy Tooling

Mede oprichter, CTO, Data, Finance, HR en Airtable Master

 

Tim is helaas te druk om deze vragen te beantwoorden. Jammer, maar ook wel weer mooi. Goed bezig Tim!

 

Mocht je vragen hebben, over wat dan ook:

tim@denieuwegevers.nl

Max Buwalda

aka Appa

Customer Success Manager

 

🔥 Wat: Ik werk bij De Nieuwe Gevers als team lead van ons Customer Success team.

💛 Waarom: Omdat ik elke dag onze klanten blij mag maken. Zij blij + ik blij = lachende Max.

🤫 Geheimpje: Ik heb een verslaving aan planten (90+) 🌱

 

Voor al je plantenproblemen, contact Max:

max@denieuwegevers.nl

Ellen van Til

Business Developer & Customer Success Manager

🔥Wat: De aankomende maanden zal ik als business developer onderzoek doen bij de nieuwe gevers naar de mogelijkheid om een programma/dienst te ontwikkelen die organisaties ondersteunt bij het doen van fondsaanvragen.

💛 Waarom: Iedereen heeft gouden ideeën 💡, die verdienen gerealiseerd te worden. Lack aan Funding kan daar nog wel eens de bottleneck in spelen. & dat is zonde want de wereld heeft deze vernieuwde initiatieven nodig! Bijdragen aan een brug tussen fondsen en impactmakers maakt mij dan ook erg enthousiast voor toekomst!

🤫 Geheimpje: Ik houd ontzettend van uitgebreid dineren en koken met vrienden. Dit wil nog wel eens uit te hand lopen. Zo is een deel van mijn rechter voortand gesneuveld door het klappen van een zeeuwse oester.

 

Ideeën nodig voor een lekker dinertje?

ellen@denieuwegevers.nl

Kathrin Ranegger

Country Manager Germany 🇩🇪

🔥 What do you do at The Good Ones?
Together with this fantastic team, I am building up the German market, talking to loads of really inspiring organisations each day and keeping track that we grow in this new market.

💛 Why does this get you out of bed with a smile?
Cause I know that budget is a real big constraint for those organisations while there are so many expert volunteers who wanna help but do not know where. We build the bridge - and that makes me smile big time!

🤫 Can you tell us a little secret?
I am this kind of person that watches youtube tutorials for life hacks on how to cut fruits like mango best.Want to know the best fruit cutting lifehack?

kathrin@thegoodones.io

Fabiënne Wieman

aka de Nomade

People & Culture

🔥 Wat: Inmiddels heb ik al veel verschillende dingen gedaan bij DNG, waaronder een online kennisprogramma over fondsenwerving opgezet voor goede doelen. Maar momenteel heb ik meer de focus op People & Culture, zodat DNG de leukste werkgever is om bij te werken!

💛 Waarom: Wat is er fijner dan middels je werk te kunnen bijdragen aan een mooiere wereld? Mega blij dat ik dit nu kan doen via De Nieuwe Gevers.

🤫 Geheimpje: Lastige vraag, want geheimen bewaren kan ik niet. Maar misschien leuk om te weten dat ik (samen met m’n vriend) in een camper woon sinds april 2021 🚐 Sindsdien hebben we al een hele hoop mooie plekken in Europa bezocht. Volgende bestemming? Een roadtrip langs de Adriatische kust!

 

Inspiratie nodig voor een mooie vakantiebestemming in Europa? Fabiënne has got your back!

fabienne@denieuwegevers.nl

Jelle van den Dries

aka Mr Krokantje

Impact consultant

🔥 Wat: Ik ben werkzaam als Impact Consultant, oftewel Ziggy Zaggy. Ik ga op zoek naar organisaties met een maatschappelijke impact om ze te helpen hun groeiambities te realiseren.

💛 Waarom: My ego is not my amigo! Ik kan een fantastisch platform helpen groeien en tegelijkertijd mijn steentje bijdragen in de maatschappij!

🤫 Geheimpje: Ik heb een heel groot schilderij van mezelf...

 

Misschien wil Jelle een foto sturen van zijn 3x3 schilderij als je het hem lief vraagt...

jelle@denieuwegevers.nl

Wimme Klaver

Team Lead Impact Jobs

🔥 Wat: Met het team help ik organisaties die ‘goed doen’ met het vinden van vaste, betaalde medewerkers. Zo stimuleren we professionals om niet alleen vrijwilligerswerk te doen maar om al hun professionele tijd te besteden aan het helpen van deze organisaties.

💛 Waarom: Om samen met dit geweldige team te werken aan een betere wereld! Ik wordt daarnaast heel erg blij van recruitment: aan de ene kant professionals helpen aan een leukere baan waarin ze hun kwaliteiten kunnen inzetten voor iets goeds en aan de andere kant organisaties te helpen meer impact te maken met de juiste mensen.

🤫 Geheimpje: Mijn ontbijt bestaat elke dag uit ‘Bulletproof Coffee’: Koffie met boter en MCT olie in de blender.

 

wimme@denieuwegevers.nl

Lou Benders

Growth Lead & Chief Content

🔥 Wat: Ik help bij de acquisitie, activatie, kwaliteit en retentie van onze Nieuwe Gevers. Mijn ervaring als contentstrateeg, schrijver en product manager komt hier goed van pas!

💛 Waarom: Omdat ik iets doe dat een verschil maakt en anderen helpt!

🤫 Geheimpje: Ik ben echt een sympathy cry baby - als ik iemand zie huilen, ontkom ik er niet aan zelf ook een traantje te laten 🥲 

 

lou@denieuwegevers.nl

Samantha van Leuven

aka Momo

Customer Success

🔥 Wat: Zoals de naam customer success al zegt, zorg ik ervoor dat de organisaties en de professionals het meest uit het platform halen! Appa + Momo zijn een sterk customer success team🙌

💛 Waarom: Ik vind de impact die onze aangesloten organisaties maken heel mooi. Als ik een klein deel kan bijdragen aan hun impact, dan ben ik gelukkig. 

🤫 Geheimpje: Ik zit het liefst de hele dag in mijn pyjama. Ik wou dat het sociaal geaccepteerd is om hier ook buitenshuis in rond te lopen.

 

Word jij ook blij van Samantha en wil je een babbeltje maken?

samantha@denieuwegevers.nl

Ruben van den Oever

aka de Personal Trainer / Videograaf

Growth Marketing / Data legend

🔥 Wat: Gedreven Growth Marketeer die zijn expertise inzet voor een eerlijke en duurzame samenleving.

💛 Waarom: Marketing onderzoekt wat mensen drijft, wat ze als barrières ervaren en waarvoor ze in beweging komen. Met behulp van marketing kunnen we deze drijfveren herkennen en vertalen naar structurele veranderingen.

🤫 Geheimpje: Babel is eigenlijk mijn baasje... niet andersom.

 

Keertje meedoen met onze wekelijkse bootcamp? Ruben mat je helemaal af!

ruben@denieuwegevers.nl

Tobias van der Klei

Product Designer

🔥 Wat: Onderzoeken waar kansen liggen om ons platform / service te verbeteren, door in gesprek te gaan met onze gebruikers en te analyseren waar ze het meeste behoefte aan hebben. Vervolgens ga ik concepten en designs maken, die testen en uiteindelijk lanceren op het platform.

💛 Waarom: Zelf droomde ik al van een soortgelijk platform oprichten. Helaas waren De Nieuwe Gevers me al voor, dus: ‘if you can’t beat them, join them!’

🤫 Geheimpje: Om de paar maanden duik ik in een nieuwe hobby. Meest recent: analoge fotografie, vintage meubels opknappen, mijn eerste moestuin onderhouden.

 

Wil jij graag feedback geven over je ervaringen op ons platform?

tobias@denieuwegevers.nl

Clara Fritsch

Onboarding Manager Germany 🇩🇪

🔥 What do you do at The Good Ones?
I'm the onboarding manager at The Good Ones. My job involves juggling multiple tasks, from keeping organizations in the loop to making sure that everything we offer in Dutch works like a charm in the German market.

💛 Why does this get you out of bed with a smile?
Definitely the team. From day one, I've felt welcomed and supported by a group of passionate and talented people who share a common goal of making a positive impact in the world. It's great to work alongside such dedicated people who truly believe in the work we do.

🤫 Can you tell us a little secret?
I have to admit, I cannot pronounce our Dutch name...

Lourens van Hoorn

Werkstudent Impact Jobs


🔥 Wat: Spelen met cijfertjes en de website, en hier hopelijk een goed resultaat mee neerzetten.

💛 Waarom: Er is niks waar ik meer tot rust van kom dan kijken naar spreadsheets totdat ik ineens het licht zie wat het betekent.

🤫 Geheimpje: Ik slaap stiekem nog met 2 knuffelberen. 1 pandabeer en een teddybear als Mr. Bean.

 

Wordt jij ook zo blij van spreadsheets en wil je even sparren? Go!

lourens@denieuwegevers.nl

Zomer Verrips

Afstudeer student UX design

🔥 Wat: Dit te gekke bedrijf ondersteunen in de marketing en communicatie.

💛 Waarom: Ik hou van sociaal contact, hard werken, een rondje lopen, uitvinden wat ik leuk vind binnen m'n vak en nieuwe uitdagingen. Dingen die dagelijks terugkomen bij DNG!

🤫 Geheimpje: In de trein luister ik soms interessante gesprekken mee, terwijl het lijkt alsof ik muziek luister.

 

Weten welke interessante gesprekken Zomer beluistert?

zomer@denieuwegevers.nl

Sjoerd Kingma

Werkstudent Back-end Development


🔥 Wat: Werkstudent voor Back-end development

💛 Waarom: Omdat ik het fijn vind om na een productieve dag terug te kijken op een geslaagde dag!

🤫 Geheimpje: Toen ik 12 was heb ik van mijn zus gewonnen tijdens een belangrijk tennis tournament, door vals te spelen...

Morgaine Prasetya

Werkstudent Back-end Development


🔥 Wat: Ik werk hier als werkstudent voor Back-end development, zodat ons online platform up and running blijft!

💛 Waarom: Ik leer nieuwe dingen en zet mijn kennis voor iets nuttigs in, en ben omringd door mensen die ook elke dag de wereld een beetje beter willen maken.

🤫 Geheimpje: Elk jaar weer analyseer ik de Spotify Wrapped resultaten wanneer mensen deze op hun socials zetten aan het einde van het jaar 👀

Maurizio Camporelli

aka V3nk3l

Mede oprichter en Chef Techniek

🔥 Wat: Ik zorg er samen met Michiel voor dat er een platform wordt gebouwd dat op een slimme manier de professionals aan de goede doelen koppelt.

💛 Waarom: Het is ontzettend gaaf om mijn technische skills in te kunnen te zetten voor iets dat de wereld een stukje beter maakt.

🤫 Geheimpje: Het leven is te kort voor slechte koffie, dus daarom besteed ik iedere ochtend 10 minuten aan het bereiden van een fantastische cappuccino. La dolce vita! :-)

 

Behoefte aan echt goede koffie?

maurizio@denieuwegevers.nl

Pim Theunisse

aka King of the Streets

Rechterhand finance / Ziggy Zaggy Junior / Allround researcher

🔥 Wat: Wat doe ik niet? Ik ben de rechterhand van Prada Djalan bij sales en ben verantwoordelijk voor de boekhouding. Timmy Tosti ondersteunt mij daarin in plaats van ik hem😉.

💛 Waarom: Voor de heerlijke lunch iedere dag weer! En vind het tof om te zien wat voor impact De Nieuwe Gevers maakt en daarbij dus heel veel organisaties helpt!

🤫 Geheimpje: Net als Max ben ik groot fan van planten in mijn kamer! Ik ben ook fan van het verzorgen van planten daarom heb ik op mijn kamer drie cactussen en één kunstplant. De cactus is ondertussen bijna uitgedroogd.

 

Volgens mij moet Pim nog even leren hoe hij een gieter gebruikt, wil jij hem helpen?

pim@denieuwegevers.nl

Pim

Simone Hoogendoorn

Chef Kerstpakket

 

🔥 Simone is een oude bekende, goede buur en verre tante van DNG. Ooit werkzaam, maar ondertussen uitgevlogen. Stiekem konden we geen afscheid nemen. Ze mocht langs blijven komen op kantoor als ze 1 taak op haar zou nemen. Na lang onderhandelen zijn we eruit: het jaarlijkse kerstpakket.

 

Ideeën voor ons kerstpakket? Neem even contact op met

simone@denieuwegevers.nl

💛 Ze neemt het heel serieus. Het is letterlijk haar enige verantwoordelijkheid. 

Michiel Peters

aka Mister Schnell

Wizzkid en Front-end Magician

🔥 Wat: Ik doe m'n best om samen met Maurizio onze ideeën om te zetten naar code waardoor een professional makkelijk een goed doel kan helpen.

💛 Waarom: Om met een super team te werken aan een geweldig platform. Helpen met wat ik kan, daar word ik blij van. 

🤫 Geheimpje: Ik ben supertrots op, en blij met mijn oude Saab 9-3 en kan eigenlijk niet uitleggen waarom.Rij jij ook trots een Saab? 

michiel@denieuwegevers.nl

Het verbinden van mensen, kennis en kunde voor een wereld die net iets mooier is dan gister.

Onze missie

Foto's zijn oa gemaakt door onze talentvolle fotograaf en vriend Lennart Koster. 

https://www.doordelenns.nl/

Daarnaast hebben we enorme hulp ontvangen van: