Tout
Tout

Tout

Met dit kookboek wordt de mysterieuze wereld van Michelin voor iederéén bereikbaar én krijgt de sterrenchef een breder publiek.

Tout in actie.

🎯

Social enterprise

🤲

Armoede

💛

1 teamlids

Over ons

Contact

Wie wij zijn

De kloof tussen arm en rijk groeit. Ongelijkheid is een thema van formaat - in veel verschijningsvormen. Eten is liefde. En liefde mag worden verspreid. De ervaring van een Michelin sterrenrestaurant is weggelegd voor de 'lucky few'. Wij maken het voor iedereen bereikbaar. Létterlijk: pour tout. Opbrengst gaat naar de Voedselbank. Eten is liefde. En liefde moet worden verspreid. C'est tout.

Onze projecten en activiteiten

Tout maakt Michelin-sterrenrecepten toegankelijk voor iedereen en steunt daarmee de Voedselbank.

  • Uitgave van een kookboek met Michelin-sterrenrecepten voor iedereen
  • Verkoopopbrengst van het kookboek gaat naar de Voedselbank
  • Vergroten van het bereik van sterrenchefs naar een breder publiek
  • Bewustwording creëren over ongelijkheid in culinaire beleving
  • Directe financiële steun aan mensen in armoede via de Voedselbank

Onze impact

Dankzij ons werk wordt de culinaire ervaring van Michelin-sterrenrestaurants voor iedereen bereikbaar en steunen we mensen in armoede.

  • We doneren de opbrengst van ons kookboek aan de Voedselbank.
  • We vergroten het bereik van sterrenchefs naar een breder publiek.
  • We verhogen de bewustwording over ongelijkheid in culinaire beleving.

Hoe wij helpen

Tout maakt Michelin-sterrenrecepten toegankelijk voor iedereen via een kookboek. De opbrengst gaat naar de Voedselbank, zodat mensen in armoede geholpen worden. Zo verkleinen ze de kloof tussen arm en rijk en verspreiden ze liefde door eten.

Waarom

  • Ongelijkheid: Niet iedereen kan genieten van hoogwaardige culinaire ervaringen.
  • Armoede: Mensen missen toegang tot luxe maaltijden door financiële beperkingen.
  • Sociale kloof: Er is een duidelijke scheiding tussen arm en rijk in culinaire beleving.