Stichting Una4all-photo
Stichting Una4all

Stichting Una4all

Wij helpen individuen en lokale initiatieven om te dromen, durven en te doen! Kennis, kunde en talenten worden volledig mogelijk benut.

Stichting Una4all in actie.

🎯

Non-profit

🌈

Diversiteit en inclusiviteit

💛

1 teamlids

⚡️

3 projecten online

Onze missie

Contact

Professionals over Stichting Una4all

Anna
Lieve, mooie vriendelijke stichting. Ik voelde me echt onderdeel van de branding en van het team, en ik voelde mij serieus genomen. Open minded en open voor feedback, leuk contact en goede samenwerking, trots op ons!
Desiree
De samenwerking met Sandra en Wendy was fijn en open. Tijdens de kennismaking klikte het direct. Ze namen me mee in hun visie voor de toekomst en het was even zoeken waar de grootste uitdaging lag voor hen waar ze mijn hulp voor konden gebruiken. Na een kort gesprek met Sandra hebben we samen de focus bepaald en direct doorgepakt. De communicatie met Sandra was ontzettend fijn, het voelde alsof we al langer samenwerkte en het ging erg vlot. We sloten het traject af met een cocreatie sessie met naast Sandra en Wendy nog 2 teamleden. De sfeer was ontzettend positief, iedereen deed enthousiast mee en binnen 1,5 uur hadden we een strategie voor het festival van dit jaar en in de toekomst in beeld gebracht.

Openstaande projecten

Ben of ken jij de professional die ze gaat helpen?