Retulp (1)-photo
Retulp

Retulp

Wij voorkomen bergen wegwerpbekertjes voor schonere oceanen en doneren daarnaast miljoenen liters schoondrinkwater aan ontwikkelingslanden

Retulp in actie.

🎯

Social enterprise

🌱

Duurzaamheid, natuur en milieu

💛

4 tot 6 teamleden

⚡️

2 projecten online

Onze missie

Contact

Professionals over Retulp

Jennifer
Ik heb met enorm veel plezier voor Retulp een project mogen doen! De communicatie met Richard verliep heel gemakkelijk en ik kreeg snel alle informatie die ik nodig had. Ook kreeg ik de vrijheid om de projectvraag wat breder en uitgebreider op te pakken zodat ik Richard over meer onderwerpen kon adviseren en zo voor mijn idee een compleet verhaal kon presenteren. Dankjewel daarvoor! Ik kreeg er enorm veel energie van om voor Retulp een opdracht te mogen doen en weer mentaal uitgedaagd te worden voor een onderwerp waar ik graag mee bezig ben. Keep up the good work Retulp, op naar schone oceanen!
Linda
Erg fijn samengewerkt de afgelopen maanden met Retulp! De communicatie verliep vlot, Richard reageert altijd snel en staat open voor nieuwe ideeën en feedback. Zeker een aanrader om deze organisatie met je skills te ondersteunen:)
Lotte
Mooi om een TikTok strategie te kunnen schrijven voor ALS Nederland. Met een paar contactmomenten had ik een goed beeld bij deze partij en een gedegen en passende strategie kunnen schrijven. Een waardevolle ervaring.
Jan
Ik ontving voordat ik ze had gesproken een bedankje in de vorm van Retulp producten. Erg attent, dan ga je gelijk met nog meer zin aan de slag. Het gesprek was prettig en ik hoop dat Carmen en Richard heb kunnen duiden hoe ze zelf de SEO kunnen oppakken.

Openstaande projecten

Ben of ken jij de professional die ze gaat helpen?